Fogyott már valaki CSAK SPORTTAL, diéta nélkül?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 10:11
1/7 anonim válasza:
én sajnos igen, pedig nem akartam.. 7 kilót fogytam 2 hónap alatt, de szerencsére ott beállt a testsúlyom és azóta annyi.
2/7 anonim válasza:
én is, tavaly nyáron rengeteg foci, és 10 kg-mínusz.
3/7 anonim válasza:
az igen. és mellette ettetek mindent? rántotthúst meg mindent?
4/7 anonim válasza:
én pl mindent kajáltam mellette!
kenyér, majonéz, zsíros kaják, tényleg minden.
De azért majdnem minden nap 4-8 órákat fociztunk!
5/7 anonim válasza:
én is mindent ettem mellette, amit el tudsz képzelni, de az ebédem legtöbbször hús, rizs/krumpli, saláta volt, ettem csomószor pizzát, plusz elég kiadósakat reggeliztem és vacsoráztam, ezért nem is értem.. viszont az tény, hogy naponta minimum 2 órát intenzíven mozogtam és csak ritkán ettem ilyen McDonalds stílusú kaját. Reggeli általában 4-6 parizeres, sajtos szenyó, 1-2 paradicsom/paprika, félzacskó (250gr) túró tejföllel keverve. Néha hasonló vacsorára is. Szó szerint tömtem magam, lehet genetika, de csak -7 kilónál álltam meg. Ami előzőekhez változott, az a viszonylag rendszeres napi 3-4x étkezés és rendszeres intenzív, hosszabb mozgás.
6/7 anonim válasza:
egyél!
mert ha nem ezsel akkor a szervezeted a zsírt kezdni majd el bontani és nem az izmot.az izom pedig, ha nem is használod, négyszer annyi kalóriát éget el,mint a zsír.
7/7 anonim válasza:
én igaz csökkentettem a kalóriabevitelem de ugyanugy ettem mindent,csoki,hús,kenyér,tészta,csak egy nap többször kisebb adagokat és heti 3-4x sportoltam fél órát,és így 4 hónap alatt lefogytam 20 kilot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!