Diéta mellet napi egy két óra sporttal mennyit fogyhatok?
Attól függ hány kiló vagy most, milyen a diéta és mi az a sport.
Havi 4-5 kg-nál többet fogyni lehet ugyan csak egészségtelen, megnyúlik a bőröd és ha abbahagyod visszhízod a dupláját.
A másik, hogy nem csak a kg számít, ha sportolsz növekednek az izmaid amik nehezebbek mint a zsír, tehát a súlycsökkenés nem látványos, de átalakul a tested.
Ez sok mindentől függ...
Én ugyanígy kezdtem - bár nem tudom, mit értesz diéta alatt, én napi 1200 kcal-t -, és egy hónapig tartott, mire végre beindult a fogyás, pedig rengeteget edzek. Mármint egyik nap egy óra aerob/kardio, másik nap 40 perc aerob/kardio+60-80 perc Rubint Réka. Ha nagyon kész vagyok, akkor tartok pihenőnapot, és nagyon sok fehérjét fogyasztok. Centibe meg méretbe már kezd látszani a dolog, de a mérleg még mindig nem mutat változást, valószínűleg azért, mert izmosodom is, ami többet nyom, mint a zsír.
Nem is baj, jobb, mintha az izmot a hájjal együtt égetné el a szervezet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!