Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A diákcsemege hízlal?

A diákcsemege hízlal?

Figyelt kérdés

Mostanában folyton mogyorót és mazsolát eszek. Ez mennyire hízlal? És melyek azok az ételek amikből esetleg többet, kevesebbet ehetek?

Előtre is nagyon köszi!

2017. jan. 5. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt főként a mennyiségtől függ mert a mogyoró olajos magnak számít amiben rengeteg kalória van, 100gramm termékben már egész jelentős.

Ha fogyni szeretnél semmiképpen nem ajánlom.

2017. jan. 5. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kalóriatöbblet hizlal.

Az olajos magvak viszonylag tömény ételek (ezt azért így írom, mert nekem sokkal zsírosabb ételeim is vannak :) fogyáshoz teljesen jók, csak vigyázni kell a mennyiséggel), hogy mennyire laktatnak, az pedig ember- és helyzetfüggő.

Ha az összbeviteled tápanyag és kalória szempontjából jó, akkor bátran eheted. Nyilván pluszban pár deka is komolyan bekavarhat a fogyásba, de ha neked olajos mag az étkezésed, akkor egészségedre. Nekem az útiételem a mogyoró. A mazsola nem, az túl cukros és engem nem laktat, csak finom.

A kalóriaszegényebb ételekből többet is ehetsz, de nem biztos, hogy összességében nem akadályozzák a fogyásodat, a laktató hatás is rengeteget számít. Ha megeszel 1-2 kiló zöldségételt és éhes maradsz tőle, az nem annyira jó.

2017. jan. 5. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

10 dkg diákcsemege = 497 kcal

Egy egész sült csirkecomt (alsó + felső), merőkanál rizzsel = kb. 500 kcal

2017. jan. 5. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen!
2017. jan. 5. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!