Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogjátok ezzel az...

Mennyit fogjátok ezzel az étrendel?

Figyelt kérdés
Reggeli: 1 szelet kenyér megvajazva felvàgottal plusz hozzà kàvé kevés tejjel édesítővel. Ebéd: kb fél pohàr Főtt rízs pàrolt zöldséggel sovàny hússal Vacsora: Tojàs vagy valami könnyű étel. Semmi csoki ,édesség ,péksüti.Mellette itthon sportolnàk lépcsőznék. 163 cm 95 kg vagyok :/
2016. dec. 28. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat ha ezt igy tudod tartani akkor barmennyit (de nem fogod) es ezt nem azert mondom mert ezt kivanom hanem mert egyaltalan nem valtozatos es valoszinuleg egy ket het utan bele unsz...
2016. dec. 28. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézd, lövésem sincs a kalóriaigényedről s arról sem, hogy ez mennyi kalóriát jelent. Tojás, de mennyi? 1 kicsi vagy 10 hatalmas? Nem mindegy.

Gondolom, szolid adagok, de ha túl szolid, akkor nem fogod bírni.

Becsüld meg, mennyit kell enned s szolid deficitben legyél. Aztán meglátod, hogy kell-e módosítani, bírod-e.

A változatosság pont nem fontos, illetve nem mindenkinek. Én minden étkezésemre mogyorót és tojást eszem, némi egyéb mellett s igencsak változatosnak tartom, mondjuk az is. A tojás sokoldalú, ahogy a rizs is. Van, aki képes ugyanazokat a szerintem sivár ételeket enni mindig, s amíg beviszi, amit kell, s más szempontból is jól bírja, nincs vele baj.

De természetesen változtathatsz, ha kell. Rizs helyett mehet kölestől kezdve sokminden... De ismerek olyat, aki a ritka krumplis napokat kivéve mindennap egy csomó rizst eszik és semmi baja vele évek óta. Úgyhogy ez egyéni.

2016. dec. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!