2 red bull,2 jóreggelt keksz,1 kifli, egy napra koplalásnak jó? Úgyértem lelehet e fogyni vele (kb. ilyen étrendel) 2 hét alatt 5 kg-t mondjuk?
Igen tudom hülye vagyok, oké. Kérdésre megkérhetlek hogy válaszoljatok. Nagyon köszi aki ezt teszi!
160/60
"Jahh ha hosszú távon csinálnám de szerintem 2 hét ide vagy oda nem nagyon számít... kezdő löketnek meg jó"
Valószínű még kevesebb idő alatt vissza szednéd azokat a kilókat amiket leadtál...
Rostot feltétlen egyél pl 1-2 Alma
+ egy kis Fehérje is jó lenne pl: tonhal , brokkoli
"2 hét ide vagy oda nem nagyon számít... kezdő löketnek meg jó"
Ha szerinted egy nagy bezabálás és hízékonyabbá válás jó, akkor lelked rajta, csináld. De ezután nehezebb lesz már a fogyás.
Igen, koplalás, és nagy valószínűséggel 3 napig se bírnád így! Össze fog szűkülni a hasad, hányingered lesz, le fog esni a vércukor szinted, össze fogsz esni, ha nem eszel rendesen.
És az energiaitalra mi szükséged van?
Ha már fogyni akarsz, akkor csináld NORMÁLISAN, vagy mehetsz egyenesen a kórházba, mert amit leírtál, azzal kb. oda fogsz jutni!
És ne 2 hét alatt akard megváltani a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!