2 red bull,2 jóreggelt keksz,1 kifli, egy napra koplalásnak jó? Úgyértem lelehet e fogyni vele (kb. ilyen étrendel) 2 hét alatt 5 kg-t mondjuk?
Igen tudom hülye vagyok, oké. Kérdésre megkérhetlek hogy válaszoljatok. Nagyon köszi aki ezt teszi!
160/60
Brokkoli nem fehérje, hanem zöldség.
Fehérje sovány húsok/hal hús, tojás, túró/cottage cheese, sovány sajtok
Zöldségeket is kellene enned, napi 1-2 alma vagy narancs jó a rost miatt, ezzel az "étrenddel" székrekedésed lesz, ami hosszabb távon megbetegít.
Jó reggelt keksz helyett vigyél a suliba egy szendvicset-teljes kiőrlésű zsemle, bele sovány sajt, főtt tojás szeletek és zöldségek, amiket szeretsz.
Red bull helyett víz vagy cukor mentes tea, suliba még vihetsz kefirt vagy/és almát/narancsot.
Amit ma ettél az minőségileg és mennyiségélig is nagyon kevés.
Tudod mi a red bull? Tömény cukor. Fogyni vele? Lehetetlen.
Viszont a rengeteg energiaital szépen tönkre teszi a szervezeted. 1-2 hét ide vagy oda... egy frászt.
A kérdező szerintem cukormentes redbubu-ra gondolt legalábbis remélem.
A brokkoli azon kívül hogy zöldség, magas a fehérje tartalma.
Nyilván nem erre kell alapozni a napi fehérje fogyasztásodat de jóval több van benne mint a keksz+kifli kombóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!