Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 red bull,2 jóreggelt keksz,1...

2 red bull,2 jóreggelt keksz,1 kifli, egy napra koplalásnak jó? Úgyértem lelehet e fogyni vele (kb. ilyen étrendel) 2 hét alatt 5 kg-t mondjuk?

Figyelt kérdés

Igen tudom hülye vagyok, oké. Kérdésre megkérhetlek hogy válaszoljatok. Nagyon köszi aki ezt teszi!

160/60

2015. márc. 6. 15:45
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
inkább kávét a red bull tele van cukorral
2015. márc. 6. 16:56
 12/22 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2015. márc. 6. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Koplalásnak pont jó. És helyes út a hízás fele.
2015. márc. 6. 17:30
 14/22 anonim ***** válasza:
ha teheted, próbálj többet aludni, az is elősegíti a fogyást (és az általános egészséget)
2015. márc. 6. 17:52
 15/22 A kérdező kommentje:
Jólvan, megpróbálom az a helyzet hogy nem igazán tehetem, de majd próbálkozom, köszi
2015. márc. 6. 17:56
 16/22 anonim válasza:

Brokkoli nem fehérje, hanem zöldség.

Fehérje sovány húsok/hal hús, tojás, túró/cottage cheese, sovány sajtok

Zöldségeket is kellene enned, napi 1-2 alma vagy narancs jó a rost miatt, ezzel az "étrenddel" székrekedésed lesz, ami hosszabb távon megbetegít.

Jó reggelt keksz helyett vigyél a suliba egy szendvicset-teljes kiőrlésű zsemle, bele sovány sajt, főtt tojás szeletek és zöldségek, amiket szeretsz.

Red bull helyett víz vagy cukor mentes tea, suliba még vihetsz kefirt vagy/és almát/narancsot.

Amit ma ettél az minőségileg és mennyiségélig is nagyon kevés.

2015. márc. 6. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem értem miér nem edzel és diétázol? Miért kell koplalni? Amit most nem kap meg a szervezeted azt majd 2 hét múlva kérni fogja és mindet egyszerre.
2015. márc. 7. 00:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Tudod mi a red bull? Tömény cukor. Fogyni vele? Lehetetlen.

Viszont a rengeteg energiaital szépen tönkre teszi a szervezeted. 1-2 hét ide vagy oda... egy frászt.

2015. márc. 7. 10:33
 19/22 anonim ***** válasza:
A Red Bullban tudod mennyi cukor van? Nem véletlen, hogy sok egyetemista, aki energiaitalon él meghízik a vizsgaidőszakban.
2015. márc. 7. 14:44
 20/22 anonim válasza:

A kérdező szerintem cukormentes redbubu-ra gondolt legalábbis remélem.

A brokkoli azon kívül hogy zöldség, magas a fehérje tartalma.

Nyilván nem erre kell alapozni a napi fehérje fogyasztásodat de jóval több van benne mint a keksz+kifli kombóba.

2015. márc. 8. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!