Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8 éves kislányom nagyon...

8 éves kislányom nagyon túlsúlyos?

Figyelt kérdés

8 éves (2.-os)a kislányom.

43-45 kg között ingadozik.

Nagyon túlsúlyos? Hogy tudnék rajta segíteni,hogy tudjon fogyni?

Tegnap este óta fájlalja a hasa alját... lehetséges amúgy,hogy ebben a korban "nagy lány" lesz?

2016. dec. 18. 19:02
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjuk már ezt az oda-vissza kapok dolgot lécives!

Ráléptem a linkekre elolvastam és pont válaszoltam! Bocsánat,hogy nem köszöntem meg NEKED egyből! :D Most ebből fogsz nagy dolgot csinálni?! és lejáratni,hogy "bunkó vagyok"mert nem köszöngetem meg minden válaszod?!!

Jesszusom... :O

Tudlak sajnálni,hogy mindenben csak a rosszat és a hibát látod meg azt,hogy hogy köss bele a másik emberbe! :) Azért remélem,hogy az életben nem ilyen vagy és pozitívan fogod fel a dolgokat és éled életed!

:)

2016. dec. 20. 05:14
 42/50 anonim ***** válasza:
boilder elmehetsz innen ha ekkora paraszt vagy...
2016. dec. 20. 10:39
 43/50 anonim ***** válasza:

Az utolsó, írni nem tudó,kis sz@rcsimbóknak: húzzál el innen te! Első utad egy magyar tanárhoz vezessen!

Kérdező! Alapvető gondolkodásbeli különbség van közöttünk. Nem az összes válaszom,hanem csak az elsőt kellett volna megköszönnöd és nem az volt a baj, hogy nem egyből tetted,hanem hogy egyáltalán nem, csak um. külső ráhatásra. Neked ez semmiség, nekem viszont sokat elárul a hozzáállásodról. A sz@r hozzáállású emberekhez én is úgy állok.

2016. dec. 20. 16:25
 44/50 Lipton. ***** válasza:

Kicsit diétázzatok!

Állítsatok össze egy rendes étrendet, és azt kövessétek, túlsúllyal nem tesz jót neki a sport!

2016. dec. 20. 17:34
 45/50 anonim ***** válasza:

builder komolyan egy u betű miatt, főleg h a felhasználó neved se magyar ?

Am igen főleg h valszeg az ilyenek miatt is hízott el a kérdező, a sok lelki sérelem, a megemelkedett kortizol szint, kedvetlenség mozgás mellőzése, az öröm ételben keresése.. ezzel semmiképp se segítesz ha a lelkébe taposol van akire jótékony hatással van a stressz és a nyomás de nem mindenkire és ez sem az az eset

2016. dec. 20. 19:01
 46/50 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt segítettem neki,de te annyira sötét vagy, hogy ezt nem látod.

Másrészt nem az "u" betű a legnagyobb probléma,hanem ahogy írsz. Egy h-zó, makogó, írásjeleket nem ismerő nyomi vagy. A nicknévnek meg azt választok,amit akarok. Miért is kéne annak magyarnak lenni?

2016. dec. 20. 20:18
 47/50 A kérdező kommentje:

Jézusom! :O :)

Hagyjuk már abba ezt!

Builder!

40évesen osztod itt az észt! ez tök jó,hogy te hibátlan vagy és tökéletes vagy a világon! És esetleg már ha valakinek nem egyezik a gondolkodása veled az mert egy bunkó,dagadt,sz@rcsimbók,tudatlan meg még sorolhatnám! Őszintén mondom tudlak sajnálni,hogy a kis tökéletes életeden kívül az okoz örömet,hogy mások felett pálcát törj,ha már nem úgy gondolkozik ahogy te!!

Azt javasolnám mind a 27 évemmel,ha megengeded!: Válts az ilyen fajta felfogásodban,az emberekhez való hozzáálásodon,legyen benned több jó indulat más emberek iránt,tisztelet amit persze TE is elvár!! :)

Ne légy keserű mert ez az életben nem jóra vezet! ;) ;)

Ezzel én itt be is fejezném a veled való beszélgetésem! :)

Boldog Karácsonyt ami szeretetben teljen és Boldog Újévet neked! ;) :) (Y)

2016. dec. 21. 13:12
 48/50 anonim ***** válasza:

Nem érted. Tiszteletet vársz,miközben egy alapvető dolgot nem voltál képes megtenni. Az is sokat elárul rólad,hogy hogy reagáltál azokra a válaszokra amik felhívták a figyelmed te szülői felelősségedre.

Elég sok embernek segítettem már akár itt,akár a magánéletben. Tehát te elég súlyosan tévedsz atekintetben,hogy én keserű vagy rosszindulatú vagy netán tiszteletlen lennék. Csupán azt adom,amit kapok. Hál' istennek vannak jópáran,akik tudják értékelni a segítséget.

Sok csalódás fog téged érni az életben amiatt,hogy nem vagy képes beismerni a hibáid és változtatni rajta.

2016. dec. 21. 15:11
 49/50 A kérdező kommentje:

Nem ismersz,hogy milyen vagyok!! Nem tudod,hogy hogy élem az életem! Hidd el én is sokat segítettem másokon az életben fiatal korom ellenére! Hidd el betudom látni a hibáim!És be tudom látni azt is,ha nem nekem van igazam! Nem vagyok elfogult hogy csak a saját magam igazát hajtom! és nem erőszakolom rá másra az én gondolkodásom és akaratom!

Én csak azt adom másoknak amit ők adnak nekem! Hidd el korom ellenére sok mindenen át mentem már és sajnos/vagy nem nem van tapasztalatom az életben!

De én itt be is fejezném,ha nem haragszol!

szia! ;) :)

2016. dec. 22. 09:22
 50/50 anonim ***** válasza:
Pá!
2016. dec. 22. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!