S. O. s. Jó ez az étrend fogyáshoz?
Reggeli: 2 toast kenyér vékonyan megvajazva felvágottal + tejeskávé édesítővel vagy 1 szelet barna kenyér 2 főtt tojással
Ebéd: 1 adag párolt zöldség + 30g párolt rízs vagy más köret krumpli tészta ez változó + hús bárhogy elkészítve pörköltnek grillezve sütve mind1
Vacsora:Egy könnyű kis leves vagy ismét tojás 1 toast kenyérrel.
Napi 1,5 2 liter víz fogyasztása.
Nem tudom hogy ez az étrend nem-e koplalós vagy nem-e sok?.Heti 0,5 1 kilót szeretnék fogyni aztán ha lemenne olyan 5-10 kg a sportot is beiktatnám kb 20-25 kg feleslegem van.A fehér kenyeret,fehér "cuccokat" kiakarom törölni az életemből.Édességet max heti egyszer engednék meg magamnak persze akkor sem sokat.
Minden mennyiség megadása nélkül nehezebb megállapítani, de kevésnek tűnik. 30g rizs, komolyan már, ennél többet is ehetsz. Nem tudom, mennyi egy adag párolt zöldség, de az is lehet akár rengeteg is és a zsírt sem kell kerülni, ha jólesik egy kevés. Tudom, hogy a tojásban akad, de kell is és fér még. Valamit enned kell, szénhidrátból vagy zsírból azért több kell, a megfelelő mennyiségű fehérje vajmi kevés energiát jelent.
Nyilván jobb lenne kenyér nélkül, de ha nem eszel belőle sokat, le tudsz fogyni így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!