Ha diétázom akkor a napi étkzések reggeli ebéd vacsora miből álljon? Illetve légyszi javasoljatok konkrét recepteket is!
Legalább körvonalakban leírhatnád, milyen típusú diétára gondoltál, illetve milyen alapelemei vannak a táplálkozásodnak, esetleg ha tudod, neked hány s mekkora étkezés kell... Nincs mindenkinek jó módszer.
Általánosan pedig olvass vissza, millió ilyen kérdés van, hogy hogyan fogyjon valaki.
Nem kell ragaszkodni a reggeli ebéd dolgot sem.
Csak egyél mindig keveset ha megéhezel.
Én pl későn kelek 8-9, amire megéhezek 11-12 lesz, eszek egy keveset, következő 15-16óra kb, aztán 20körül is hogy ne korogjon éjszakára. Ja és kajálások közt foglald el magad valamivel ami leköt. Egyébként mindent ettem, nem voltak diétás ételek.
Ha csak ezt az egyszerű dolgot tudod tartani tuti lefogysz.
A reggelire egyél annyit mint a király hülyeséget felejtsd el, nekem az hízókúra, eltelít, ellustít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!