Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó étrend egy napra?

Ez jó étrend egy napra?

Figyelt kérdés

kb 200-300gramm teljes kiőrlésű magvas kenyér szeletelt sonkával és sok újhagymával.

És 1 nagy grillcsirke comb.

Ez elég a fogyáshoz ha napi szinten ezt eszem és 2-3 liter folyadékot iszok ? Csak 2-3 kiló felesleg van rajtam de mozogni nem igen mozgok.

2016. nov. 29. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez túl kevés, ha le is fogysz, utána a dupláját szeded vissza. Életed végéig meg nem tudsz ilyen keveset enni, a szervezet megköveteli az energiabevitelt és a falásrohamok során sokkal többet fogsz hízni és egyébként ha eleinte fogysz is, a szervezeted egy idő után reagál a kevés kalóriabevitelre és elkezd raktározni. A sonka pedig nem mindegy, h milyen. De inkább napi 5× kis étkezés, (2×gyümölcs, ebédre főtt étel, zöldség vhogy elkészítve v rizs hússal, ha nem vagy vega, vacsitlra es reggelire meg pl zab, v magvas, teljes kiörlésű kenyér) de egyébként mozgás nélkül valószínűleg izomból fogsz fogyni, nem hájból, ami nem sokat számít. Ráadásul mozgással pörgeted az anyagcserédet, így sokkal gyorsabb a fogyás
2016. nov. 29. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nem valami változatos, vitaminhiány lesz belőle. Ne kenyérrel akarj fogyni, sok zöldség, gyümölcs (is) kell. A csirkecomb és a hagyma jó...

2-3 liter folyadék miből van? Mentes ásványvizet javasolnám, valami jó fajtát.

2016. nov. 29. 20:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak mentes vizet iszok :) Azért gondoltam a teljes kiőrlésű kenyérre mert sok rost van benn és jobbik fajta szénhidrát :D Gyümölcsöt annyira nem akarok enni max 1 alma vagy 1 kivi inkább zöldség :)
2016. nov. 29. 21:23
 4/5 anonim válasza:

Grillcsirke oké. Hozzá némi párolt vegyes zöldség (brokkoli, karfiol, répa, karfiol pl).

Gyümölcs jó lenne, kell a rost és vitamin.

Kenyérhez sovány joghurt vagy kefír is jó, 1-1 főtt tojás néha. Még így is egyhangú, de ha csak 2-3 kg akkor elmegy.

2016. nov. 29. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Hány kiló vagy? Gondolom lány vagy, ugye?

Bepötyögtem a kalória bázisra és arra, amit írtál 1114 kcal jött ki, 81 g fehérje, 113 g fehérje és mindössze 13 g zsir jött ki. Ez nagyon kevés. Kb egy 40 kg-os lánynak elég.

Illetve totál hiányoznak a vitaminok. Szerintem ha már rostot szeretnél enni akkor egyél zabkását a teljes kiörlésű kenyér helyett.

A grillcsirke comb jó, de ha zabot eszel, akkor belefér mellé még valami ch, mondjuk rizs, vagy bulgur, köles, kuszkusz...ilyesmi. Vacsira pedig mehet még egy kis csirke mondjuk zöldséggel. De tojást is ehetsz néha tk. kenyérrel, bár én azt is zabbal eszem:D Tök fincsi tojáslepényt lehet belőle sütni.

2016. dec. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!