Szerintetek megfelelő ez az étrend? 15/L
Reggeli: 1 szelet teljes kiorlesu kenyer+sonka+fott tojas+zöldseg
Tizorai: Keveske szolo, egy kisebb meretu alma
Ebed: husleves (teszta nelkul), sult csirke parolt zoldseggel
Uzsonna: olajos magvak (kb.egy maroknyi)
Vacsora: salata, kefires ontettel
+plusz elmennek futni egy olyan 40percet es Rubint Reka egyik 20 perces dvd-jet is megcsinalnam.
Fogyni szeretnek, es formalodni, de persze nem szeretnem, hogyha ra menne az egeszsegem. Mit gondoltok errol az etrendrol?
Jól hangzik (én ugyan nem ennék kenyeret, de te nem vagy én), csak a vacsora nagyon szegényes s az előtte levő ételek sem úgy néznek ki, hogy ezt ellensúlyozzák. Persze nem tudom a mennyiségeket, zöldségfajtákat. Ha nagyon kalóriadús az ebéded, nagy és púpozott a marok (mindjárt megnézem, mennyi mogyoró fér az enyémbe, de nem azt szoktam maroknak nevezni) s nem vagy annyira éhes este, hogy ne legyen elég a saláta, akkor OK.
De a makrotápanyagok mennyisége sokkal, sokkal beszédesebb lenne.
Ha a csirke 1 kiló, túl sok fehérje. Ha 5 deka, kevés. Érted... S ha 200 kiló vagy, koplalhatsz azzal, amivel más nem is fogy... Ha aktív vagy, az is számít...
Maguk az ételek rendben vannak, még a glutén a legrosszabb pont, de ennyi belefér, ha akarod, hogy beleférjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!