Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni és erősíteni szeretnék,...

Fogyni és erősíteni szeretnék, de hogy?

Figyelt kérdés
Tudna nekem valaki segíteni?😊169cm vagyok és 60kg(futni nem futhatok mert asztmás vagyok,diétázni már próbáltam de utána ami lement az gyorsan vissza is jött)olyan 10kg-ot szeretnék,az idő az nem lenne probléma,tudnám csinálni csak nem tudom hogy,hogy kezdjek neki.(16,l)😊előre is köszi😊

2016. nov. 27. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Utána. Na ez a baj. Válts életmódot, amiről nem váltasz vissza a régi, rossz étrendedre.

Nem muszáj futni, de mozogni azért igen, eleve az egészséghez kell.

2016. nov. 27. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Èletmòdvàltás! Nem kùra szerűen!!! Hanem egèsz èletre. 34 kg-ot adtam le, semmi nem jött vissza több mint 2,5 éve. Nèha vannak kilengések, de azt sporttal ellensúlyozom.
2016. nov. 27. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm😊Mit egyek,és mit sportoljak? Ebbe kéne segíteni😊
2016. nov. 27. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Sport: amit szeretsz, végülis bármi jó... A legtutibb azért az, ha az egész tested megmozgatod. Ha sok kalóriát akarsz vele égetni, akkor intenzív vagy pont hogy nem, hanem olyan kell, amit sokáig bírsz. Tudom, hogy írtad, hogy nem futsz, csak példa, hogy én kb. fél percig tudok futni, de 10 órán át tudok túrázni, szóval nyilván az utóbbival tudok sok kalóriát égetni - nagy időráfordítással, az igaz :) De a súlyzózás is felpörgeti az egész testemet, nem az edzéskor ég sok kalória, hanem remélhetőleg utána :) De azt az izmokért teszem, nem azért, hogy kalóriát égessek. Nem árt emlékeztetni a testet, hogy az izmok kellenek, ne bontsa le őket deficitben sem (ehhez persze jó étrend is kell).

Hogy mit egyél? Ezt nem árt magadnak kitapasztalni, de általában egy vagy több jó fehérjeforrás, zöldség s még valami kalória, ami jobb, ha nem gyors ch, az jó irány.

2016. nov. 27. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!