Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gáz hogy 15 évesen 156cm 61...

Gáz hogy 15 évesen 156cm 61 kg vagyok? Milyen alakom van? és fogyni izmosodni hogy kell és erősíteni hogy kell tervet írtok?

Figyelt kérdés
normális választ létszi és nektek kelene ilyen lány
2012. márc. 20. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Körte alakod van, innen látom.

A fogyás és az izmosodás meg vagy-vagy, a kettő együtt nem megy.

Sportrovatban olvasgass, ezt nem kell megkérdezni, mert mindennap háromszor megteszik helytted, elég ha visszaolvasol pár napot. Fogyáshoz szálkásító étrend és edzés, izmosodáshoz meg tömegnövelő étrend és edzés.

Bár írni meg fogalmazni tudni azért illene 15 évesen...

2012. márc. 20. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Kicsit duci vagy.

Étkez egészségesebben. De az adagot ne csökkentsd drasztikusan (tehát ne diétázz), mert fejlődésben vagy és egy diéta kihat a felnőtt korodra.

A testmozgás. Min. heti 3x intenzív sport. Próbálj ki több sportot is Pl küzdősport, kosár, triatlon... ami tetszik és aztán űzd szívvel-lélekkel. A port amúgy a jellemet is erősíti, szóval elégé ráférne a mai tinikre.

2012. márc. 20. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy körte alakja van? anyám 81 évesen is gyönyörű homokóra alakú volt, bár most már lefogyott, még mindig az..
2012. márc. 20. 22:17
 4/7 anonim válasza:
Én is 15 vagyok bár 172 cm és 85 kg ://
2012. márc. 20. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen 163 cm 70 kg voltam:-S

Most 23 évesen, túl egy szülésen 165 cm, 64 kg vagyok. De 17 évesen magától lement pár kg, akkor elég jól néztem ki, kár hogy nem tudtam tartani, 19 évesen 83-ra híztam...

55re próbálj lemenni, az úgy jó lenne már. Cukros, lisztes, zsíros kaják minimalizálásával, és némi mozgással nyár elejére már minden jó lesz:)

De egy kép arc nélkül nem ártana, nem mindegy, hogy oszlik el.

2012. márc. 21. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:

46-50 kg lenne az ideális neked. Sok sport és egészséges ételek+kalóriaszámlálás a leginkább jó.

Nézz utána itt vagy google...

2012. márc. 21. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Onnan tudom, hogy átlátok a monitorján, avagy a kérdése hülyeség! Vágod? :D
2012. márc. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!