Mit legyen 6 után? Mit egyek, amit lehet, és nem gyötör az éhség annyira?
Figyelt kérdés
Milyen jo megoldasok vannak arra hogy ne legyen annyira szörnyü kibirni 6 utàn lefekvèsig?Mit lehet enni, vagy mit egyek elötte amit lehet ès jol telìt?2008. okt. 6. 10:29
1/6 anonim válasza:
A napm folyamán egyél lassan lebomló szénhidrátot. Pl. teljes őrlésű tönköly kenyeret. Este ha nem bírod ki és nagyon éhes vagy, egyél egy kis gyümölcsöt.
2/6 anonim válasza:
Legalább 3 óra teljen el a vacsora és a lefekvés közt. Ha te csak éjfélkor fekszel le, akkor értelemszerűen ne legyen este 6 az utolsó étkezés ideje, mert akkor csak éhezni fogsz és ez sem a fogyásnak, sem a szervezetnek nem tesz jót. Tehát ezt az este 6 után nem szabad enni szabályt akkor tartsd be, ha este 10 órára általában már bőven elaludtál.
3/6 anonim válasza:
az éhségről is el lehet feledkezni.ha "gyötör" az éhség,bármi kerül is a kezed ügyébe,habzsolni fogod.igyál inkább evés helyett,teát,tejet.napközben pedig ügyelj arra,hogy többször egyél és nagyon lassan,közben igyál vizet.
4/6 anonim válasza:
Úgy látom eddig senki sem válaszolt igazán a kérdésedre:)
Szóval én ajánlom a Norbi update puffasztott búzát,mert finom (mondjuk én nagyon szeretem :P) és nem is hizlal és laktató. Gyümölcsöt estére nem ajánlanék, nem kedvező! (De nem a cukor miatt, csak egyszerűen, gyümölcsöt nem lefekvés előtt kell enni.) Amúgy meg a 2. válaszadó írása is igaz, hogy kb 3 órával lefekvés előtt kell utoljára enni. Remélem segítettem.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor az a lényeg h laktató és nem hizlalo legyen
2008. okt. 6. 20:16
6/6 anonim válasza:
Ha már Update, akkor Norbi azt mondja, hogy délutántól, és főleg este már csak fehérjét egyél. És igen, az fontos, hogy lefekvéselőtt 3-4 órával legyen az utolsó étkezés, ami fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!