Palacsintába mit lehetne tenni hogy ne legyen olyan kalória dús?
Figyelt kérdés
holnap csinálom ebédre zabkorpából és édesítővel. Van itthon nutella meg lekvár de ezeket nem nagyon kéne:P2011. okt. 19. 19:43
1/12 A kérdező kommentje:
az én ötletem ami most jutott eszembe hogy almát reszelek és fahéjjal édesítővel
2011. okt. 19. 19:47
2/12 anonim válasza:
sovány túrót édesítővel, fahéjat édesítővel.
3/12 anonim válasza:
sovány túró édesítőszerrel, citromhéjjal.
5/12 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy a reszelt almát a tésztába kevered bele és úgy sütöd ki. Persze ebbe is tegyél fahéjat. Szerintem nagyon finom. Vagy darált dióval is töltheted a palacsintát.
De én sósan is imádom. Reszelt dinsztelt káposztát keverek a tésztába, megborsozom és úgy sütöm ki. A káposztát ugyanúgy készitem elő, mintha káposztás tésztát csinálnék.
6/12 A kérdező kommentje:
jó ötletek köszönöm:)
2011. okt. 19. 19:54
7/12 anonim válasza:
Zab kor pá ból? Azt hogyan lehet megemészteni?
8/12 anonim válasza:
Ha már palit eszel az legyen már finom!!!
Kend meg véknyan nutellával és tölts bele édesítős vanilliaaromás túrót ,nyami :) Vagy vehetsz diétás lekvárt aminek 100grammja általában 100kcal körül van.
9/12 anonim válasza:
én is zabból szoktam, csak kicsit vastagabb de az íze
ugyan az.
10/12 anonim válasza:
De a korpa a mag emészthetetlen héja, mitől fínom az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!