Egy hete nem tudok kakilni,5hetes terhes vagyok es gyötör a dolog, mit egyek hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
talan ez a legkellemetlenebb panaszom,normal esetben is idegesit ha nem tudok egy nap kakilni,nem am egy hete....2009. febr. 25. 09:28
1/12 anonim válasza:
Mivel ez más elég hosszú idő, és a helyedben vennék a patikában ricinus olajat (undorító dolog, de hatásos!).
2/12 anonim válasza:
Nekem a rengeteg tej és joghurt segített,főleg a Danone activia/a gyümölcsös nagyon finom/ és utána ettem rá még sok gyümit/almát,banánt,narancsot/,ha ez sem segít,akkor próbáld meg az előző javaslatot.
3/12 anonim válasza:
szia, inkább glicerines kúpot próbálj, ha bevállalod akkor beöntést, ezekhez a patikában lehet megkapni amit kell. A ricinust én nem használnám mert görcsöket okozhat.
4/12 anonim válasza:
9-38as vagyok, most látom: mit egyek a kérdés: szilvalekvár rendes gyümölcsből készültet, yoghurt, narancsfélék illetve frissen facsarva ezek
6/12 anonim válasza:
Nekem a szilvalekvár (reggelire) vált be. Amikor gyerekkoromban műtöttek belgyógyászati dologgal, az orvos ezt tanácsolta. Azóta is alkalmazom. Egy próbát megér.
7/12 anonim válasza:
Nekem segít éhgyomorra az aszalt szilva, de azt mondják a szilva befőtt is jó, ugyancsak éhgyomorra.
8/12 A kérdező kommentje:
nemazt mondom hogy egyaltalan nem sikerül mert 2naponta egy kicsi jön de tenyleg kicsi,es rossz a közerzetem töle,amugy különösebb panaszom hala istennek nincs
2009. febr. 25. 09:53
9/12 anonim válasza:
Laevolac szirup nagyon hatásos.
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem a mamám mondta, hogy éhgyomorra reggel igyak meg egy pohár langyos vizet. nekünk bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!