Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kis életmód váltáson estem...

Kis életmód váltáson estem át? . Többi lentebb 20 L

Figyelt kérdés
Régen sokat sportoltam lovagoltam heti 6-7 órát is akár futottam kertesházban laktam bicikliztem. Most már páromhoz költöztem bérházba dolgozok semmire nincs időm felszedtem pár kilót bár jobban nezek ki állítják viszont a kis feszes lovas popóm és combom megereszkedett kondiba járok majd lassan ujra. De az étkezést kérdezném mit ajánlotok vettem minden féle diétás rágcsát cukor mentes keksz csirke mell cukini paradicsom mozarella cukor mentes yoghurt eszem a szedret a fagyasztóbol.Szóval valami útmutató szerűt tudnátok írni? Hogy mi az aminek megfelelően étkezzek úgy körülbelül?Nem akarok mindent megvonni magamtol fogok csalni is mert ha egy szelet rendes fehér kenyeret akarok enni melegszendvics formájában azt fogok de egy tábla csokit már nem nyomok be szoval ismétlem nem koplalni hanem helyesen étkezni szeretnék előre is köszönöm.

2016. nov. 25. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kis útmutató :

[link]

2016. nov. 26. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondoltam,hogy írok valami okosságot neked, de felesleges mert ebben a cikkben szóról szóra minden bent van.
2016. nov. 26. 13:15
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket!
2016. nov. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!