Valaki egészséges életmód velem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nagy elhatározás lett úrrá rajtam, holnaptól egészségesen szeretnék étkezni, mozogni szeretnék, elkezdenek egy új edzéstervet. Most valaki olyat keresek akinek szintén ez az elhatározása és szívesen csinálná velem. Leírnánk egymásnak minden nap, hogy miket ettünk, recepteket,kajaötleteket osztanánk meg egymással, mennyit sportoltunk, motiválnánk egymást, tartanánk egymásban a lelket. Igazából a súlyom rendben van, az elmúlt időben fogytam pár kilót, aminek örülök is, de nem szeretném visszahízni és egészségesen szeretnék élni.
17/L
166 cm/52 kg
2016. okt. 12. 21:11
1/7 anonim válasza:
163/50 17/L vagyok, szintén súlyt tartok és odafigyelek a kajálásra+mozgok. Nekem írhatsz😊
3/7 anonim válasza:
Azt hittem hogy páros izzadás, vagy valami, de semmi:D
4/7 A kérdező kommentje:
Páros izzadás?😃
2016. okt. 13. 08:50
5/7 anonim válasza:
Bár már egy ideje csinálom de szívesen, jó ötletnek tartom.
Írj nyugodtan :D
6/7 anonim válasza:
Én is benne lennék, akár közös edzésben is. Budapesten lakom!
7/7 A kérdező kommentje:
Írtam mindenkinek :)
2016. okt. 13. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!