Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok tippeket adni?

Tudnátok tippeket adni?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szégyellem magam. 175 cm vagyok és 100 kg. Segítséget szeretnék kérni, méghozzá olyat ha valamelyikőtök tudna egy olyan módszert ami kivitelezhető a mindennapi teendők mellett vagy akár nyáron is tudnám csinálni, azt nagyon megköszönném. Le szeretnék fogyni egy 70 kilóra. Szerintem azzal még meg is lennék elégedve. Amit érdemes tudni az az, hogy leginkább genetikáról lehet szó, de én is sokat tettem azért hogy így nézzek ki. Étkezési zavaraim voltak/vannak, és e miatt a testsúlyfelesleg miatt ELÉGGÉ depresszív volt a hangulatom. Pszichológushoz is jártam egy huzamosabb ideig. Megtanultam elfogadni azt ahogy kinézek, de szeretnék rajta változtatni. Előre is köszönöm a segítséget, tippeket.

2016. jún. 25. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Ezt feltétlenül olvasd el, minden benne van amit tudnod kell!

[link]

2016. jún. 25. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Az tényleg jó, amit az első belinkelt. Nem kell elfogadnod magad így,viszont nem is kell befordulni. Sajátítsd el a tudást és légy türelmes!
2016. jún. 25. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2016. júl. 3. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!