Tudtok tippeket adni, hogy nyárra hogy fogyjak le?
nem vagyok dagadt, sőt vékony de ha fürdőruhában vagyok látszik hogy a hasamon meg a combomon van egy kis felesleg
szóval mit tudtok tanácsolni hogy nyárra ezt leadjam?
"szégyenlősebbeknek ajánlom a női edzőtermet, a nő nem érzi magát annyira feszélyezve, mint a koeduláltban"
Ez nagyon-nagyon egyéni.... Én már elég sokat fogytam, de még mindig bőven van rajtam felesleg. December óta járok terembe, nálunk külön női terem nincs, de ha lenne, akkor sem mennék, mert amit hallottam ezekről, felszereltség szempontjából kb. vicc kategória.
Viszont érdekes módon, ha olyankor megyek, amikor csak srácok vannak bent, baromira nem érzem magam feszélyezve. Viszont ha más nő is van, az attól függ, ki az a másik nő. Ha szintén kezdő, nem zavar... De ha tökéletes testű, aki több éve sportol, az számomra nagyon zavaró tud lenni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!