Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok tippeket adni az...

Tudnátok tippeket adni az utolsó 8Kg leadására?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kèptelen vagyok leadni az utolsó kilóimat. :( Már a koplaláson gondolkodom... 176cm vagyok ès jelenleg 71Kg, 64 szeretnèk lenni. Naponta 1-2 órát szobabiciklizek.

Előre is köszönöm a segítsèget.

2015. ápr. 22. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne, a koplalás durva, előbb próbálj ki mást. Nem tudom, Te mire vagy képes étrendváltoztatás terén, így nehéz. Ha leírod, kb. hogyan étkezel, az segíthet, hátha látunk valami javítanivalót (de természetesen a legjobba is beleköt valaki, így ne higgy senkinek, csak olvasd el s gondolkodj el rajta).

Nekem a ketogén volt az utolsó esélynek tekintett étrend, azt kezdtem el bő egy év stagnálás után, nekem is olyan 8-9 kiló kéne még mínuszban, bár ez csak sacc, sosem voltam karcsú (s nekem a jelenlegi súly is OK, csak izmosabb legyek).

A koplalás túl extrém és feleslegesen veszélyes, inkább egy nagyobbacska, de még nem koplalós kalóriadeficit és mozgás. Elvileg mindenképpen hatnia kell, ha a tested nem tudja felülbírálni a termodinamika törvényeit.

2015. ápr. 22. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
és hol az étrend amit alakítani kellene?
2015. ápr. 22. 21:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Salátákat eszek, csirkehússal vagy sült szalámikkal.

Nemrèg mèg egy gyümölcscentrifugát is beszereztem, imádom. Naponta többször iszom, Chia maggal. Megfordult a fejemben, hogy 1-2 hètig csak innám a gyümölcsöket, zöldsègeket, a csodamasina segítsègèvel. :) Lúgosításnak tökèletes lenne.

Már nagyon elszomorodtam, lassan ott tartok, hogy nem merek enni. Júli vègèn megyünk nászútra, èn meg olyan vagyok mint egy rozmár. :(

2015. ápr. 22. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

jó,hát ezen a szinten mint amit itt írtál az ésszerű és a logikus tanács nagyjából falra hányt borsó.

lúgosítás meg gyümölcsök?

eszednél vagy te?

csak érdekesség képen nézd már meg,hogy egy szálkásító diétában mennyi a gyümölcs,vagy azt,hogy egyáltalán miből áll maga a gyümölcs.

a lúgosítás meg alapból nem létező fogalom.

tudatlan embereknek találták ki.

az első sorodban viszont ott volt az értelem halvány szikrája a hús a zöldség rost és a zsír.

kanyarodj vissza ehhez ha le akarsz fogyni,számold ki kalóriára,tedd deficitbe,tartsd be és lefogysz.

bár gyanítom,hogy itt a mártíromság bemutatása az elsődleges a környezetednek mert nászút meg minden.

eszed ágában sincsen neked testzsírszázalékot csökkenteni,egészségesebben élni.

2015. ápr. 23. 02:07
 5/7 anonim ***** válasza:

A gyümölcscentrifuga gyors cukorból hipergyors cukorrá alakítja a gyümölcsöt, mert a rost nagy része is kikerül belőle, s gyümölcsléből rengeteget lehet inni, bár van, akinek rendes alakban is sikerül a több kiló napi szinten. Viszont nem célszerű gyors cukorral próbálni meg fogyni. Hiába gyümölcs, nem ez a helyes irány.

Az előző hozzászóló írt jókat, ha nem is kedvesen. Jó étrend, deficit, a mozgás sosem árt, ennek mennie kell.

A rozmár szerintem nem olyan. Én 163/65, feleslegem zöme a hasamon paraméterekkel akár azonnal elmennék nászútra, pedig nem tetszek magamnak én sem, a párom úgyis egészen odavan, amióta nem 80 kilós vagyok, bár akkor sem szólt egy rossz szót sem. Ne stresszelj ezen, tedd meg, amit tudsz, sok időd van, megoldhatod, de ha marad valami a neves eseményig, akkor mi van? Most komolyan, emiatt azért nem kell egészségtelen módszerekbe fognod...

2015. ápr. 23. 02:40
 6/7 A kérdező kommentje:
A harmadik válaszolónak üzenem, hogy gyümölcsel ès zöldsègekkel lehet lúgosítani. Rák ellen is nagyszerű, mert a rák a savas közeget szereti, ezèrt centrifugával vagy prèssel nyert gyümölcs-zöldsèg leve, napi 12-15 pohárral. Tapasztalatból beszèlek! Inkább olvass utána, ne itt flegmázz az emberekkel. A bunkózásodat meg vezesd le futással, vagy mással, de erre senki nem kiváncsi. A kisujjamban több van mint benned mint èszben mint embersègben. Inkább gondolkodj el a dolgaidon, hogy min kellene változtatnod, mert ha egy ismeretlen, arc ès hangnem nèlkül, a szimpla kèrdèsèvel ilyen választ vált ki belőled az már orvosi eset. Pláne, ha időtszakítasz, hogy mèg így is beleköss valakibe. Fortyogsz mindentől, ez jól pèldázza! Viccen kívül. Menj el orvoshoz, hátha rájöttök mi a problèmád! Nem kell válaszolni! :/
2015. ápr. 23. 09:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a hozzaszólást. Inkább zöldsègelek centrifugázok, a gyümölcsöt heti szinten 1* szoktam. Nincs semmi, ha marad rajtam, csak nő vagyok. Ès tetszeni akarok a fèrjemnek. Több mozgást nem tudok beiktatni. Napi 3 órát biciklizek, a sèrvem miatt nem tudok mást. Tudom azt írtam 1-2, de nem. 3, van, hogy 4 is, csak nem akartam, hogy a hitetlenkedő bunkók megtaláljanak, de mindegy, mert így is megtalált.
2015. ápr. 23. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!