Le szeretnék fogyni 52-3 kgra, de fogalmam sincs mivel kezdjem. Hogy kezdjek hozzá?
Egy ideje folyamatosan tornázok , a következő kèppen:
30 emelt tèrd + hasprès
20 lábemelès
30 tèrdemelès lebegőülèsben
1 perc hídtartás
30-30 váltott tèrdèrintès fekve
20-20 váltott tèrdèrintès lebegőben
20 sarokèrintès
20 superman...
Ezeket naponta csinálom , viszont semmi sem látszik belőle , mert vastag rajtam a zsír. Eleve nem vagyok túlsúlyos , de szeretnèk formásabb ès nőiesebb testet a mostaninál. Ezek a gyakorlatok hasra vannak , de combról , ès más testrèszekről is szeretnèk fogyni. (Főleg fenèkről) A futás nem az erőssègem , de per pillanat bármit megteszek a cèl èrdekèben. Eddig többször próbáltam edzeni , de semmi nem látszott meg belőle.. Netes keresgèlès után arra jutottam , hogy a dièta segítene , de vegetáriánuskènt nem sokra mentem az oldalakhoz tűzött receptekkel. Èdessèget csak ritkán eszek , mègis szaladgál rajtam a zsír. Mielőtt válaszokat írna valaki , zsírt szeretnèk leadni , nem pedig izmot, úgyhogy ahoz kèrek segítsèget. Jelenleg 60kg vagyok , ès szeretnèm 3 hónap alatt elègetni a 7 kg zsírfeleslegemet...szerintetek , hogy kezdjek hozzá? Ha van ötletetek , ètrenddel kapcsolatban , kèrlek írjátok le , hogy mi az amit kerüljek , ès mit fogyasszak rendszeresen , vagy gyakrabban. Előre is köszönöm a segítsègeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!