Ha egy hétig nem eszek, akkor attól mennyit tudok fogyni?
10kg feleslegnél: Max 1kg
15+kg feleslegnél: max 2kg
De ez a "fogyás" 80%-ban salakanyag, és víz lesz, ami távozik a szervezetedből. Amint eszel, bármit, lehet az saláta is, "hízni" fogsz 0,5-1kg-t, de ez megint csak víz, és salakanyag lesz.
Kalóriabázi.hu
Napi 300-700kcal deficitet (minuszt) állíts be. A kalóriadeficit eredményez fogyás, nem a zsír/ch megszorítás, vagy az update, paleo, cukormentes vackok. Persze törekedj a természetes, kevésbé feldolgozott ételek fogyasztására, de ha azokból is túl sokat eszel, hízni fogsz. (Amúgy én vegán vagyok, szóval a legetikusabb életmód a vegán, ha engem kérdezel.) A hormonokkal teli tej stb pl a 8-9 éveseknél nagy melleket eredményez, könnyeb elhízni ha az ember hormonháztartása felborul (egyes fogamzásgátlók is ilyenek)
#6: "A kalóriadeficit eredményez fogyás, nem a zsír/ch megszorítás" - ez nagy igazság, persze a kalóriadeficitet valahogy el is kell érni, amihez pl. nekem kötelező a ch megszorítás... Sokunknak segít, ráadásul a mai ember túl sok és rossz ch-t eszik. Akinek bejön a rengeteg ch, jó forrásból, az rendben van.
Ami a kérdést illeti, 1-2 kiló mehet le zsírból, izomból, s még akár több kiló vízből, salakanyagból. Az anyagcsere be fog lassulni, nem éri meg. Plusz nem eshet jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!