Nagyon szeretnék fogyni, de fogalmam sincs hogy kezdjek neki? Ez így nem mehet tovább.19L
167 cm magas vagyok 80 kg.
A ruha jobbára ápol és eltakar de rá kell jönnöm ez így nem mehet tovább. Nem érzem jól magam a bőrömben és megint jön a nyár. Nem akarom, hogy így teljen el, hogy feszélyezve érezzem magam ahányszor lengébb ruhát kell felvennem, pláne ha bikinit.
Nagyon szeretnék változtatni, de eddig ahányszor belekezdtem annyiszor megbukott. Nem tudom felállítani a rendszerességet. Főleg az étkezésben.
Segítene nekem valaki? Néhány jó tanács? Nagyon nagy szükségem volna rá!
Szerintem nézz utána a táplálkozásnak, különböző ételfélék és tápanyagok élettani hatásainak.
Én zöldség+húsevés párti vagyok, szerintem ez a legjobb a hormonrendszerünknek, általános egészségünknek. A húsok zsírt és belsőséget is jelenetnek.
Jó sok zöldséges ételt nyersen, párolva kókuszzsírral, valami finom hús mellé :)
Tojás, hal.. nem is kell más az egészséghez :)
Köszönöm! :) Utána fogok nézni...
Azt tudom hogy a péktermékeket jó volna száműzni, viszont akkor mivel tudom pótolni?
Vagy azért mondjuk teljes kiőrlési/ magvas termékeket ehetek? persze mértékkel.
Én semmi különbséget nem látok búza és teljes kiőrlésű búza között.
Süss zeller csíkokat, csípősen, bacon kockákkal, hagymával! Ott a zöldség, nem kell mellé semmi :)
Értem. :)
Még egy olyan kérdésem volna, hogy például suliba, milyen ételt vihetnék napközbe magammal ami a különféle szendvicseket kiváltja? Mert azért ennem ott is kell. Próbálkoztam gyümölcsökkel de azzal elég nehéz kibírni és végig koncentrálni 8-9 órát.:/
Pölö itt erről beszélnek
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__paleo-dieta__67043..
Én kolbászt vittem suliba salátával, nyers zöldségekkel.
Kedves kèrdező!
Pontosan nem tudom mennyit szeretnèl leadni, de nyílván a tükör előtti látványkèp alapján fogsz majd dönteni.
Szerintem olyan 58-63kg között lenne egy átlagos alakod (persze csinos) s ha az alá mèsz akkor a vèkony alkatú (szintèn csinos) lányok közè fogsz tartozni.
Javaslataim, tippeim:
*Lőj be egy kb 1200kcal/nap ètrendet ès mozogj (sport) minimum egy órát intenzíven.
Minta ètrend:
-Reggeli : 1 db (100-150gr) banán, 1 db pászka/pufi rizs/abonett
-Tízórai: valamilyen párolt zöldsègfèle (itt mèg javaslom a nagyobb cukortartalmúak fogyasztását is pl:rèpa)
-Ebèd: sertès sonka 5dkg, zellerrel vagy brokkolival bármilyen zöldsèggel
- Uzsi: 5dkg sonka+uborka+hagyma (nekem ez a variáció a kedvencem)
-Vacsi: hal/csirke salátával
Ezzel tuti olvadnak majd rólad a kilók, ugyanakkor feszes is leszel a sportnak köszönhetően.
Súlyzós edzèst felejtsd el...kardió legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!