Nektek mi vált be? Van ötlet?
14 vagyok. Vékony vagyok, 163 cm és 49 kg. A hasam viszont nagy. Nagyon. Hájas. Mivel tudnám leküzdeni a hájat? Majdnem két hónaoja tornázok de semmi. Nagyon kicsi a változás. Volt valaki hasonló helyzetben? Neki mivel ment le a hasa? Előre is köszi a tippeket.
Szerintetet ez sok egy napra? (ma ennyit ettem)
1 zsömle (szendvics)
2 csomag reggelizőkeksz (jóreggelt féle)
egy alma
ebéd
Ez rendkívül kevés
Hol a vacsora? A súlyod is kevés, ne fogyj. Inkább izmosodj. Izmos combokhoz viszonyítva szebb a has.
Nem szoktam vacsorázni.
A lábaim izmosak a sport miatt.
Jaj jaj jaj... Hogy nem száradsz ki? Igyál rendesen és egyél rendesen. Ne csak szénhidrátot...
Amúgy elég kicsike a súlyod, sok izom nem lehet rajtad. Életmódváltást ajánlok, nagy szükséged van egy rendes étrendre, mozogni pedig úgyis kell mindig, mindenkinek, aki képes rá.
ma 2 reggelizokekszet ettem
9 kis pogacsat
ebedet
es egy zsomlet
azert ez mar sok... 9 pogacsa onmagaban ia eleg
Egyébként ez szerintem elég jó mennyiségű kaja én is hasonló mennyiséget fogyasztok,annyi különbséggel hogy nem reggelizek meg nem vacsorázok,ebéd nap közben egy vagy két szendvics,meg valamilyen gyümölcs,alma akármi.
A mozgás igazából a lényeg,ezért ajánlottam a hasizom gyakorlatokat(én vagyok az első),mert mozogsz és izom kerül a hasadra a zsír meg el ég.
Nincs fehérje az étrendedben így aztán hiába tornázol, nincs miből izmot építeni... a te súlyoddal hájas az nem lehetsz... max kidülled a hasad mert az izom nem tartja meg a beleket meg a gyomrodat... további koplalással, mert ez amit most csinálsz, ez bizony koplalás, csak tovább fogod rontani a helyzetet...
Rendes étrend és rendes edzés kellene...
Javaslom olvasd el a sárga kapszula című ebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!