Valami diéta ötlet?
14 éves vagyok,65 kg,168 cm.
Eddig 65 kg-nál nem voltam sohase több,mivel suli időben még külön edzésekre is járok így nem mondhatni hogy nagyon lusta vagyok, de mivel nyáron semmit nem edzek max sétálok napi 2-3 órát,ezért tavaly nyáron híztam 10 kilót,ezt a hibát nem szeretném még egyszer elkövetni idén is mert az már tényleg meglátszana.
Most idén a szeptembert úgy szeretném kezdeni hogy legalább 10-15 kilótól megszabaduljak.
Nem eszek sokat,már az édességtől is megfosztottam magam.
Ha kell éheztetem is magam volt már rá példa 2 hónapig tartott mert a szüleim nem akarták elfogadni hogy fogyni akarok.
Valami tipp,ötlet?
Normális életmód, ennyi. Nincsenek csodaszerek. Normális étrend kell. Nem tudom, mennyit eszel, hogy napi 2-3 óra séta mellett ilyen gyorsan hízol, de annál kevesebbet egyél, nyilván. Vagy eddz, ahogy neked tetszik.
Én fogyáskor is eszem édességet (bár nem cukrosat), de ez is emberfüggő, kinek mi fontos.
Az éppen az napi ebédet eszem ennyi se reggeli se vacsora.
Köszi a gyors választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!