Milyen lassú felszívódású ch-t egyek reggelire?
Miért gátolná a fogyást az a szinte semmi zabkása? Éhes leszel tőle? Mert akkor ne edd.
Annyi zabkását ehetsz, amennyi belefér a makróidba s nem veszi el a helyet más tápanyagoktól... Nincs ilyen szabály, hogy pl. napi 200g zab fölött nem tudsz fogyni. Miért ne tudnál, ha deficitben vagy?
A tojás zöldséggel nekem szimpatikus (más fehérjedús étel is jó), de nem tudom, neked mennyire kell reggel szénhidrát. Ha 20g zabot eszel, akkor nem nagyon, mert abban semmiből nincs sok... Ha ennyire nem vagy éhes, akkor mehet simán zöldség vagy ha tényleg nincs szükséged evésre reggel, akkor a semmi tűnik ideálisnak.
De ami a szénhidrátos reggeliket illeti, ehetsz barnarizstől kezdve sokmindent, nem vagyok totál képben a gabonákkal kapcsolatban, a zabról tudom csak, hogy rostos és eléggé fehérjedús is gabonaféle létére. Plusz gyorsan készül (de más gabonákból főzhetsz egy nagy adagot több napra előre is), magába tud szívni egy csomó folyadékot és még édeskés is.
Vagy zabkasat eszem reggelire vagy naturjoghurtos muzlit (a legolcsobb vollkorn muzlik a legjobbak, nincs benne semmi cukor, csak a magok).
20g zab szerintem nagyon keves en 50 grammbol (170Kcal) eszem, haromszoros viz/tej keverekkel felfozve es egy belereszelt almaval, fahéjjal, osszesen 300Kcal ertekben. Sosem vagyok ehes delig. Kizard, hogy ez lassitana a fogyast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!