Ha Csak zoldsegeket csirket tojast eszek? 5honap alatt mennyit fogyhatok? 20kg a cel.
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 12:29
11/15 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom ha valaki dietazik akkor nem fogja halom számra tömni magába a kajat hanem ugy eszik hogy fogyjon tole..😓
2016. okt. 22. 16:12
12/15 anonim válasza:
10-es - nincs igazad.
A ketonizacionak pontosan az a lenyege, hogy 100000000000000 kcal-t is megehetsz, akkor is fogysz. Pont ettol nepszeru. Tovabba vacsorazni is lehet, sot akar ejszaka is ehetsz.
De nyilvan nem biztatok zabalasra senkit. Sot, mivel a ch-szegeny taplalkozas kozben nem ugral a vercukorszint, altalaban nem is kivan sokat az ember.
13/15 anonim válasza:
Ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor nem gondolod, hogy a hivatásos testépítők, fitness bajnokok és hasonlók akik rendszeresen 10% alá viszik a testzsírjukat, ezt használnák? Kicsit összetettebb ennél a ketogén diéta.
14/15 anonim válasza:
A ketogén étrendhez nem értek, de azt a saját példámból gondolom, hogy a fenti ételekből nehéz túlenni magát az embernek. A fehérje és a zsír jobban laktat (lehetnek kivételek, de szerintem ritka), mint a szénhidrátok. Sütikből és egyéb cukros szénhidrátbombákból pl. sok ember addig tudja tömni magát, amíg túl nem terheli a gyomrát. Ezzel szemben én egy étkezésre max. 3 tojást vagy 2 csirke felsőcombot tudok megenni egy tányérnyi zöldséggel, és ezzel több órára jól is lakok. Nem számoltam sosem a kalóriákat, sem a zöldségekben lévő ch-kat, sem a zsírt, és mégis lefogytam, és jó ideje stabilan tartom is a súlyomat. Az én étrendem biztosan nem ketogén, még 1-2 gyümölcs is belefér naponta, de így is nagyon jól működik.
15/15 anonim válasza:
Meséljetek még! Elég zavaros, amiket írtok. Valaki leírná, hogy 10 00p kcal bevitellel, hogyan tud fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!