Hogyan fogyhatok le gyorsan, már kétségbe vagyok esve?
Sportolj, járj edzeni.
Megfelelő táplálkozás.
Egyél kevesebbet.
Én mindig is nagyon vékony és magas voltam, és sose mentem 50 kg felé, de tavaly év vége fele felszedtem 15 kg-ot (ennek több oka is volt), és így lettem 65 kg. A nyáron, nem szándékosan de lement 5 kg, így lettem 60. És eldöntöttem, hogy elkezdek fogyózni. Már 3 hónapja tart ez és már 50 kg vagyok és 173 cm (lány). Ha érdekel, hogy, hogy csináltam, leírom:
Étkezés: Minden nap 3x eszek: -Reggeli: 6-kor
-Ebéd: 12-kor
-Vacsi: 16-17-kor
És ezeket eszem: zöldség, gyümölcs (abból keveset), barna rizs, csirkehús, hal, olajos magvak (azokból is keveset), sonka, puffasztott rizs, tojás, natúr joghurt, zabpehely. Kalóriát számolok, azon belül is ch-t, zsírt, és fehérjét.( max 1200 kcl) És ezeket kizárom: chips, édességek, cukros üdítők,fehér lisztes dolgok, gyors kaják, nasik. Minden nap 4l vizet iszok.
Sport: Hetente 7x kemény tesióra (kb a 45 percet végigfutjuk), 3X röpi, plusz egy órát kardiózok minden nap és erősítő gyakorlatokat végzek az összes testrészre, és hétvégenként reggel lejárok futni.
Remélem sikerül neked! Sok sikert!;)
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!! :) en mátol kezdtem el...remelem sikerül.
Tegnap reggel ettem 1 karaj szendvicset reggel suliba és aztán még otthon ettem ebédet :) töltött paprikát,es estére joghurtot még egy kekszet. Ma pedig reggelire suliba ettem gyümölcsöt és otthon pedig karfiolt ebédre es aztán estére semmit csak sokat ittam.
A főétkezéseket azért ne hagyd ki!
Már az is haladás, ha 4-5 kanállal kevesebbet eszel, mint eddig.
De fokozatosan csökkentsd a mennyiséget, de arra figyelj, hogy azért vigyél be a szervezetedbe elegendőt mindenből.
Ne sokat, hanem elegendőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!