Szöszi_55 kérdése:
Hogyan fogyhatok le gyorsan, már kétségbe vagyok esve?
Figyelt kérdés
175cm vagyok 17eves.Az a baj,hogy mostanában igen rohamosan hízok fel. Sose voltam meg 76kg...es igen nem fogom tagadni annyi vagyok. Minél jobban közeledem a 80kg es mar ketsegbe vagyok esve.Már nagyon sokan meg is szólták.(és bántó dolog).Idáig mindig tartottam a 66kg. Es nagyon sokat meghíztam amiőte új suliba járok. Már mindent kiprobáltam de aztán a végen mindig feladom mert valamiért nem érzem a siker ízét hogy fogynák aztán elmegy a kedvem és megint kajához nyúlok. Igazábol nem vagyok az a lusta fajta. Sokat edzek tornázok,még futóversenyeken is első szoktam lenni. De nekem már kezd ölegem lenni a folyamatos gürcölésekből es aztan meg semmi eredménye. Tehát nemtudom mit csináljak,szeretnék tanácsot kérni olyanoktól akik ehhez értenek. Akiknek egy fogyási módszer már bejött. És elégedettek magukkal. A fogyási célom a 60-59kg szeretnem elérni. Köszi...és bocsi h hosszú lett( meg a helyesírásért is bocsi)2016. okt. 10. 18:09
11/13 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a sok-sok tanácsot nagyon hálás vagyok! Idáig nagyon jól megy és bírom. Remélem sikerül lefogynom!:)
2016. okt. 12. 19:09
12/13 anonim válasza:
Egyébként attól, hogy valaki hízik, nem feltétlenül sokat eszik. Én is pl valamikor elfelejtek enni, aztán másnap bepótolom. Rendszeresen kell enni, napi 4-5x, sok folyadék(nem a cukrozott üdítőket inni) ,gyümölcs, zöldség, na meg mozgás.
13/13 anonim válasza:
Azért hízol meg hirtelen, ha nem eszel, mert ha az "éhezés" után kajához jutsz, akkor a szervezet elraktároz mindent arra az időkre, hogyha újra bekövetkezne az, hogy "éhezés" van.
Ezért nem lehet úgy fogyni, hogy nem eszel semmit, mert amint eszel, akkor azt azonnal tartalékba helyezi a szervezet, és csak a zsírpárnák gyarapodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!