Teljesen kétségbe vagyok esve. Szörnyen kövér vagyok, és a dietetikus adott tápanyag táblázatot meg minden. Taposógépezek, szaunázok biciklizek. Hogyan fogyhatok le?
azt irta h ADOTT!
Ha adott akkor kövesd azt, igyál sok folyadékot és mozogj. Amúgy hány cm és hány kg vagy?
180cm 95kg.
és adott a nő, de annyit mondott hogy 1200 kcal-ig bármit ehetek.már 2 hete csinálom, és 2 kg ment le aztán meg jött újra föl...
Én leginkább a türelemre intenélek. Nem pár hét alatt híztál meg, így ne is várd hogy hamar lefogysz, ha csak nem koplalsz, de annak semmi értelme.
Én így csinálom: Márciusban kezdtem el, és a kalóriaszámolással kezdtem. Ez nagyon jó volt arra, hogy átlássam mennyi rejtett cukor és szénhidrát van a termékekben. Kb 1 hónapig írtam mindent amit megettem. Ez elég volt arra hogy átlássam mivel viszem be a többlet kalóriákat.
Ezután beállítottam egy olyan "életmódot" amit úgy érzem hogy tudok követni akár életem végéig.
Nem haladok őrületes tempóban, eddig 11 kiló ment le, ez havi 2-3 kiló.
Viszont sokkal jobban érzem magam. Nem koplalok, odafogyelek hogy mikor és mit eszem.
Minden kerül az asztalra, csak egy kicsit másképp. Persze vannak bűnözések is, pl a nagyi sütijét nem utasítom vissza. Ilyenkor figyelek a mértékre, és utána kompenzálok egy kis mozgással, vagy a vacsit már nagyon könnyűre veszem.
Kitartást kívánok neked, mert menni fog, csak el kell határoznod magad.
Nekem sokat segített a kezdetekben hogy sikertörténeteket olvastam, vannak jó ki motiváló blogok is, és a hoxán sok napló is van.
reggeli:2 sajtos abonet maci sajt 1 pohár tej
tízórai:2 barack
ebéd:milánói,frankfurti leves
uzsi:zabpehely+ tej
vacsi:gyümölcs saláta
Az elejétől kezd el olvasni ezt a blogot.
Kalóriaszámolással fogyott le, részletesen leír mindent, isteni süti receptek vannak fent.
Én sokat tanultam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!