Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokkal fogyhato...

Milyen gyakorlatokkal fogyhatok combból?

Figyelt kérdés
4 kg-ot szeretnék fogyni. Legfőképp a combomból és fenekemből. Milyen gyakorlatokat ajánlotok? Mennyit egyek? Mennyit sportoljak? Mennyi idő alatt lesz változás?
2016. szept. 17. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Gratulálok! Az első és legfontosabb lépést már megtetted:beregisztráltál ide és feltetted azt a kérdést, amit rajtad kívül már 628000 hülye megtett. Semmiképp se nézz szét a neten, de még itt se, csak böfögd ide a nyomorod! Valaki biztos ír majd neked egy könyvet, hogy mi a teendő...
2016. szept. 17. 20:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van. Küldöm a zöld pacsit. Még írhattok:D
2016. szept. 17. 21:57
 3/6 anonim válasza:
43%
Hát én úgy fogytam, hogy nem ettem sokat, főleg nem vacsoráztam. Nap közben uzsonnára vagy nasira joghurt vagy gyümölcs, esetleg zöldség!!! Ha nem is mindennap,de kb heti 4-5 alkalommal zumbázz, vagy nyújts, neten keress ilyeneket. De nem ajánlom a gimnasztikát vagy hip-hop, latin, anyámkínja táncot. Ha betartod ezeket, és sűrűn csinálod, akár 2-3 hét alatt meglátszik, vagy egy hónap. De ha elhanyagolod, vagy sokszor "bűnözöl" akkor elég sok idő lesz.
2016. szept. 18. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Leírom én,hogy fogytam és mivel elég hatásosnak bizonyul nem ér nevetni.

Szóval ne tanga bugyi legyen rajtad hanem mama bugyi,ez azért fontos mert ha az első van rajtad akkor a fenekedből nem nagyon fogsz fogyni a másodikból meg még a csípőd szélességéből is lejön ha jól megizzadsz edzés közben.Vegyél fel egy rövid nadrágot és arra egy hosszú nadrágot.Én ebbe szoktam edzeni és 35percet szoba biciklizek majd 15 elliptikus tréner és azután a sulyzós edzés.Nekem bevált szóval lehet oltogatni vagy gúnyolni nem igazán érdekel.Nekem így sikerült ja és hetente párszor még uszodába is járok.

Remélem hasznos volt a tanácsom,sok sikert!!

Egyébként meg egyél azt ami jól esik,csak a cukros meg zsíros ételeket kerüld.Hidd el így is hatásos lesz.:)

2016. szept. 18. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó válaszoló, elég hatásos ha két nadrágot veszek fel?:D
2016. szept. 18. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen az is megfelel.Sok sikert!! :')
2016. szept. 23. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!