Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így fogyhatok? Többi lenn

Így fogyhatok? Többi lenn

Figyelt kérdés
Ha csökkentem a szénhidrát mennyiséget fogyhatok ? Úgy gondolom hogy inkább a zsírét növelnem 30-40g-re szénhidrát ugyan annyi :D Egész nap csak tojást ennék főttojás rántotta max kis teljes kiörlésű kenyérrel zöldségek gyümölcsök és a kalória számát 1000-1200 on tartanám 55 kijű vagyok mozogni nemien mozgok max séta vagy bicikli

2016. okt. 15. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:

A szervezezet illetve az agy első számú tápláléka a glükóz...

A legtöbb elfogyasztott dzénhidrátot glükózzá tudjuk alakítani, kivétel pl a fruktóz(az megy egyből zsírba)...

Ha nem kap az emésztőrendszertől elegendő glükózt az agy akkor kiadja a parancsot és a szervezeted, hogy fent tudja tartani a vércukor szintedet, elősször az izomzat és a máj glükóztartalékaihoz nyúl... ha ezek fogytán vannak, akkor a zsírokat fogja a máj olyan hangzatos nevekkel mint glükoneogenezis, lipolízis stb ketonokra és glükózra bontani...

Tehát akár csökkented a szénhidrátot és növeled a zsírt, akár csökkented a zsírt és növeled a ch-t... sejt szinten a végeredmény közel ugyan az...

Fogyni tény, akkor fogysz, ha kcal mínuszban vagy...

1szénhidrát 4kcal

1fehérje 4kcal

1zsír 9kcal...

Zsírból a lényeg, hogy EPA DHA meglegyen a napi beviteli mennyiség a többi zsír energiaforrás ugyan úgy mint a szénhidrát...

És attól függően, hogy kcal pluszban vagy mínuszban vagy, fogja felhasználni, vagy elraktározni a szervezeted az energiát..

Fehérjére meg minden körülmények közt szükség van...

Ha össze vissza okoskodsz, kitalálod a tutit és kizársz egy csomó mindent a kajádból, előbb utóbb valamiből hiány lesz... és abban a pillanatban, hogy az agyad biokémiája igényelni fog egy anyagot, abban a pillanatban fogod feladni örökre a hiánytáplálékos diétádat... tessék itt vannak a totális alapjai egy fogxós étrendnek:

[link]

2016. okt. 15. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:

De amúgy most látom, 55kg vagy, neked nem kell fogyni, attól nem leszel "szebb" csak vékonyabban formátlan...

Rendes tömegnövelő étrend és saját súlyos vagy súlyzós edzés...

2016. okt. 15. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

1200-1500 kcal, mozgás (jóga, úszás, ami tetszik), zöldség-húsok(tojás, túró is), gyümölcs-magvak (nasinak)

Ha egész nap csak tojást eszel az egyrészt nem túl egészséges mert egyoldalú, másrészt nagyon hamar meg is utálod. Én csak vacsorára ettem mindig tojást 2 hónapon keresztül, már alig bírom megenni

2016. okt. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!