6 nap alatt mennyit fogyhatok? (többi lenn)
Helló,
Tényleg nagyon fontos lenne 6 nap alatt a lehető legtöbbet lefogynom!
Olyat olvastam,hogy 1 hét koplalás az belefér,szóval 6 nap alatt esetleg koplalással mennyit lehetne fogyni?Mellette edzenék természetesen (k.1-1,5 órát),vagy koplalás helyett pl.egy nap egy alma,(mellette sok folyadék)is jobb lenne?
<Ha van vmi tapasztalat aki ennyi idő alatt fogyott az lécci írja le,hogy sikerült.
Előre is köszi.
(ja és utána is folytatnám a sportot h ne szedjem vissza a dupláját)
Itt egy sokkal jobb ötlet,igazán neked való.
Na, majd mindjárt megszólalnak a személyi edzők is, de most csak egy diétás szól...
Ha egy hétig koplalni akarsz, valahogyan csak be kell vinni minimális tápanyagot. Mondjuk cukrot, vagy bármi mást, amit a szervezet cukorrá tud alakítani, különben baj lesz. Emellett, ha abszolút nem akarsz enni, akkor sokszor többet kell inni, mert koplalni ugyan lehet egy hétig, viszont igen hamar ki lehet száradni.
Emellett te nem fogsz edzeni, mert az első 24 óra után már szédülni fogsz az éhségtől. A 2. 24 óra után már a csizmatalpat is megennéd, jön a fejfájás, és hasonlók. A 3. nap kábé elmúlik az éhségérzet, szinte majdnem teljesen. A gyomornedv-elválasztás a minimálisra csökken, a gyomor kicsire zsugorodik, és nem is kívánsz enni.
Viszont ezzel nagyfokú legyengülés jár. Ilyen állapotban csak meditálni lehet, az ágy szélén ücsörögni, tévé előtt heverészni, kapálni, ekézni, testépíteni, kocogni nem.
Ennek így semmi értelme, mert egy pár nap után a szervezet bekapcsolja a védekező mechanizmust, és a tartalékait éli fel, és még az is előfordulhat, hogy egy hét koplalás után csodálkozva veszed észre, hogy két kilóval nehezebb vagy. Ugyanis még azt a néhány almát is, amit engedélyeztél magadnak 100%-ban elraktározza a szervezet, úgy, hogy nem nagyon látsz viszont semmit belőle. (Már hogy ilyen cizelláltan fogalmazzak).
Nem lehet elégszer elugatni, hogy a hirtelen felindulásból elkövetett fogyókúrákkal általában az ellenkező eredményt érik el az emberek, mint ami a céljuk volt. Fogyás helyett hízni fognak, amint abbahagyják a kúrát. Azért, mert KÚRA ÉS NEM ÉLETMÓD. Az, hogy keveset, vagy diétásan eszel, legyen az életed része. A beteg emberek egész életükben diétáznak, nekem is max napi 40 g zsiradék van engedélyezve, és 3 év tapasztalata után elmondhatom, hogy el lehet vele lenni, sőt. Az utóbbi időben még híztam is, pedig nem vagyok hízókúrán gyomor- és nyelőcsőfekéllyel, vastagbél-gyulladással, krónikus hasnyálmirigy-gyulladással és cukorbetegséggel.
Szɐʀ dolog, hogy nem ehetem a töltött káposztát, a gyrost, a brassóit, a pörköltet, és úgy általában semmit, ami finom, de ki lehet bírni nélkülük. Én még kenyérrel sem lakhatom jól.
Szóval így megy valahogy. Én azt tanácsolnám, hogy vagy egy egészségügyis, vagy egy személyi edző tanácsát kell kikérni. Ez a saját szakálladra egy hétig koplalás eléggé húzós. Kórházban, ellenőrzött körülmények között ki lehet bírni, de közben kapod az infúziót. Otthon, civilben, nem hiszem.
Egyébként meg szabad kérdezni, hogy mi lesz egy hét múlva, ami miatt ilyen sürgős mennél többet fogynod? Tán befizettél egy bungee jumpingra és nem bír el a gumikötél, vagy mi? :D
1.: először is fujxD hányingerem lett a videótól...azért kössz vagy mi...:DD
2.Köszi amit írtál,végig olvastam,azt tudom h egy nap koplalás után már jön a fejfájás stb.mert egyszer koplaltam egy napig NEM direkt hanem egész nap úton voltam és időm se volt enni.
Am találkozóm lesz és jól szeretnék kinézni.ennyi az amiért le akarok dobni gyorsan pár kilót^^
szerintem ne koplalj, egyél inkább annyit, amennyi elég ahhoz hogy bírd az edzést legalább. nulla kajával tényleg nem fogsz tudni edzeni, velem is volt már olyan hogy 2-3 napig alig ettem valamit (nem direkt, egyszerűen elment az étvágyam valamiért oO), és olyan fáradt voltam hogy járni alig bírtam, nem hogy edzeni..
Amúgy nem tudom, szerintem max 3-4 kilót...
okés köszi:)
nekem egy nap 1-2 almával naggyából jól is lakom ha sokat iszok mellette,és nekem az a 3-4 kiló pont jó lenne kb.:)
3-4 kiló úgy mehet le rólad 6 nap alatt, ha teljesen kiszáradsz, de akkor mész a kórházba, és majd ott feltöltenek a szükséges löttyökkel. Majd kapsz napi 8-10 üveg cukros vizet vénásan, oszt puszi.
Rosszabb esetben nem érsz el a kórházig... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!