Ezzel fogyhatok valamennyit? (többi lenn)
Helló,
Naponta fogok szobabiciklizni/ami inkább izmosít vagy fogyaszt is?/,
és aerobikozni(formáló,nem ilyen ugrálós aerobik.)Mellette diéta,napi 2-3 liter víz.
Kérdésem: Ezzel fogyhatok?Mennyi idő után kb.?
Ja és mennyi időt szobabickilizzek?(én 1 órára gondoltam az elég?)
<Mivel most itt a suli csak ennyire van időm,de mellette még ott van a tesi óra.>
De ha van még valami tippetek ami belefér így suli mellett,vagy ti milyen fogyókúrát,és edzést csináltok
lécci írjátok le.
Előre is köszi!:)
köszönöm szépen a választ:)
Rendben akkor előbb fogyókúra és aztán alakformálás:D
Amúgy nem 130 kilóból kell fogynom, elég alacsony vagyok(156-160cm közt),és 58 kiló,különösebben nem látszik rajtam mert eloszlik,nem egy helyen gyülemlett fel,de mégis bennem van a tudat,h azért fogynom kéne.Hiába nem látszik engem zavar,és nehéznek is érzem magam..:/
Még egyszer köszi,énis most fogyikúra,és utána is figyelek majd hogy mit eszem.:))
Az 1 óra egyenletes tempó helyett csinálhatnál benne gyorsításokat, pl. 10 mp gyors, 20 mp laza(/lazább)és ezt váltogatva valameddig. Ezt a módszert hatásosabbnak szokták mondani, ha fogyásról van szó. Arról nem is beszélve, hogy így változatosabb az edzés és nem unod meg olyan hamar.
A hullahoppot is ajánlanám, ha elég ügyes vagy akkor olvasni is tudsz közben, vagy tv-t nézni, ezzel két legyet ütve egy csapásra ;)
A szobabicikli önmagában nem fogyaszt semmit, nem éget szinte semennyi kalóriát, csaak tönkreteszi a térdet.
A konditeremben úgy bicikliznek a profik, hogy spinningelik állnak és intenzív tempóban legalább negyed órát nyomnak le úgy, mintha gyorsan taposnának, de utána leszállnak a bicikliről és zsírégető tornát csinálnak.
tanácsolom: www.tatarekrezso.hu6 10 perces edzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!