Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel fogyhatok valamennyit?...

Ezzel fogyhatok valamennyit? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Helló,

Naponta fogok szobabiciklizni/ami inkább izmosít vagy fogyaszt is?/,

és aerobikozni(formáló,nem ilyen ugrálós aerobik.)Mellette diéta,napi 2-3 liter víz.

Kérdésem: Ezzel fogyhatok?Mennyi idő után kb.?

Ja és mennyi időt szobabickilizzek?(én 1 órára gondoltam az elég?)

<Mivel most itt a suli csak ennyire van időm,de mellette még ott van a tesi óra.>

De ha van még valami tippetek ami belefér így suli mellett,vagy ti milyen fogyókúrát,és edzést csináltok

lécci írjátok le.

Előre is köszi!:)

2010. aug. 31. 04:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Izmosodás és fogyás nincs egyszerre. El kell döntened, melyiket akarod. Ha fogyni, akkor ne alakformálj, mert az izomra megy, ezt ráérsz azután, mikor lefogytál. A szobabicikli jó ötlet megfelelő tempóval. Nem kell hajtani, mint állat, egyenletes tempóban csináld. Egy óra elég. Nekem nincs szobabiciklim, helyette reggel heti 3x futok (első 5 kilométerem alapján) és minden este sétálok egy kört a faluban. Suli közben valószínűleg nem fog beleférni minden este a séta, délutános vagyok, így függ attól, hogy milyen későn érek haza. Viszont azt találtam ki, hogy pár buszmegállóval előbb leszállok, s ha nincs is annyi séta, amit megszoktam, mégis több, mint a semmi :). Nem fogyókúrázom, egyszerűen csak elkezdtem rendszeresen enni (napi5), s figyelni arra, hogy nem eszek mindenfélét, pl. nasik, édesség, cukros löttyök kilőve. A fogyást úgy képzeld el, hogy hetente kb. 0,5-1 kg az egészséges fogyás, ennél több, ha lemegy, akkor az izom és víz, nem zsír, tehát valamit rosszul csinálsz. Mondjuk ez a súlyodtól is függ, hisz ha ilyen 130-ból kell leadni, akkor valószínűleg kicsit több is lemegy egy hét alatt akár zsírból is, hisz van miből. Pár hete álltam át, így jelenleg még nem dicsekedhetem óriási fogyással, de már változik a testem :). .T.
2010. aug. 31. 09:00
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ:)

Rendben akkor előbb fogyókúra és aztán alakformálás:D

Amúgy nem 130 kilóból kell fogynom, elég alacsony vagyok(156-160cm közt),és 58 kiló,különösebben nem látszik rajtam mert eloszlik,nem egy helyen gyülemlett fel,de mégis bennem van a tudat,h azért fogynom kéne.Hiába nem látszik engem zavar,és nehéznek is érzem magam..:/

Még egyszer köszi,énis most fogyikúra,és utána is figyelek majd hogy mit eszem.:))

2010. aug. 31. 09:11
 3/5 anonim válasza:

Az 1 óra egyenletes tempó helyett csinálhatnál benne gyorsításokat, pl. 10 mp gyors, 20 mp laza(/lazább)és ezt váltogatva valameddig. Ezt a módszert hatásosabbnak szokták mondani, ha fogyásról van szó. Arról nem is beszélve, hogy így változatosabb az edzés és nem unod meg olyan hamar.

A hullahoppot is ajánlanám, ha elég ügyes vagy akkor olvasni is tudsz közben, vagy tv-t nézni, ezzel két legyet ütve egy csapásra ;)

2010. aug. 31. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm:)
2010. aug. 31. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:

A szobabicikli önmagában nem fogyaszt semmit, nem éget szinte semennyi kalóriát, csaak tönkreteszi a térdet.

A konditeremben úgy bicikliznek a profik, hogy spinningelik állnak és intenzív tempóban legalább negyed órát nyomnak le úgy, mintha gyorsan taposnának, de utána leszállnak a bicikliről és zsírégető tornát csinálnak.

tanácsolom: www.tatarekrezso.hu6 10 perces edzéseit.

2010. szept. 1. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!