Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El vagyok keseredve, mit...

El vagyok keseredve, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Világéletemben vékony voltam, aztán még nincs egy éve, hogy inzulinrezisztencia PCOS kapcsán kezelni kezdett egy orvos, majd Norcolut hormonkészítményt kaptam, ami szedése alatt két hónap alatt 15 kilót híztam. Utána elmentem egy másik orvoshoz, és kiderült hogy nem szabadott volna 3 -féle gyógyszert szednem mert kicsit más a problémám és ezzel csak rontott a helyzetemen a sok gyógyszer. Abbahagytam minden tablettát, visszafogyni azóta se tudok, 19 éves vagyok, duci, és belőlem is az a folyton fogyókúrázó lány lett aki nem tud lefogyni. Teljesen el vagyok keseredve. 10 kilót minimum fogynom kéne. Mit tegyek? Koplaljak? Szénhidrátmegvonós diéta? (Azt csináltam amikor durván elhíztam, tudom, nem logikus). Mi az ami segíthet?
2016. okt. 19. 08:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ott a linkem a 4# válaszban... még mindig arra van szükséged.
2016. okt. 25. 11:47
 12/13 A kérdező kommentje:
68 vagyok, és az 50 tényleg kevés volt, bár nem tudatosan vagy fogyókúrával fogytam annyira, ilyen alakú voltam, és ha jött egy stresszesebb időszak nem tudtam enni.. Meg akkor próbáltam hízni magamtól és a hornonkezelésig nem.ment .Most meg fogyniprobálok. Tudom hogy BMI szerint normál, de nem ez az én alkatom.. És nem akarok megint 50 kilós lenni, 58 viszont az korrekt lenne szerintem. Az tíz kiló.. :) köszönöm szépen a válaszokat!
2016. okt. 25. 15:22
 13/13 A kérdező kommentje:
A builder oldalát pont nemrég fedeztem fel, tényleg nagyon jókat ír, köszönöm! :) ezt a cikket még.nem találtam, tegnap elolvastam, hasznos.volt :)
2016. okt. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!