Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok lefogyni...

Miért nem tudok lefogyni nagyon el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 57-8kg. Mindig is egészségesen éltem és minden nap mozgok, ezalatt nem azt értem hogy csinálok 2 felülést hanem rengeteget futok. Nagyon rossz hogy más egész nap egészségelen dolgokat eszik és sokkal vékonyabb nálam. Mégis mit tehetnék hogy le tudjak fogyni végre?:(
2016. febr. 16. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
vegán étrend
2016. febr. 16. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem világos számomra, miért akarnál fogyni ilyen számokkal... Pont te vagy az, akire sokan irigyek, hogy vékony vagy normális... Nekem ilyen nem jön össze, hiába igyekszem évekig...

Ne irigyeld azt, aki nem tud csontsoványnál kövérebb lenni s még az egészségét is elrontja...

Folytasd, amit eddig, s akkor ilyen szép vékony maradsz. Ha ez nem tetszik, izmosodj, bizonyára rád fér, de persze változó, hogy ki mennyire akar izmos lenni.

2016. febr. 16. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!