Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El vagyok keseredve, mennyi...

El vagyok keseredve, mennyi idő alatt fogok lefogyni?

Figyelt kérdés

158 cm magas vagyok és 62 kg, ma mértem meg maga, el vagyok keseredve! Mozogni fogok, veszek egy bérletet, napi 2 liter víz, és csoki, cukor liszt elhagyása! Mennyi idő alatt leszek a régi? Mennyi az ideális testsúly?

Mindenki bántott, ezért elmentem ma futni, és megmértem magam, a látvány elképesztett, szerintetek ha leadok 7 kgot? majd aztán megint vagy 3at? Újra a régi lehetek?

2013. jún. 20. 12:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Úgy látom 10et akarok leadni, szerintetek hogyha 3hónap alatt leadom? Le lehet adni? Nem fogom feladni? Ha már látnék Havi 3 kg minuszt már nem adnám fel az tuti.
2013. jún. 20. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

10 kg kb. 3-4 hónap alatt sikerülhet, de ne a kilók megszállottja legyél... Lehet, hogy már 2 és fél hónap után is jól fogsz kinézni.

Ideális testsúly nincs, 62 kilósan lehetsz zsíros és löttyedt vagy kigyúrtan izmos is. Centiket mérj!

Futást hagyd a fenébe szerintem...Többet érsz vele, ha mindenhova gyalog jársz és otthon erősítő edzéseket végzel. De az is megoldás lehet, hogy kondibérlet helyett veszel mondjuk egy szobabiciklit és intervallumosan bicajozol (hol max erőbedobással, hol lassabban és ezt váltogatod). Aztán a következő nap meg monoton tempóval tekersz 1 órát.

Persze a szabadban is lehet bicajozni.

Étkezést kell első körben rendbe tenni, keress rá itt az oldalon a szálkásító diétára, sokszor leírták már a lényegét, aztán kamatoztasd belőle, amit tudsz. Vízből meg 3 litert igyál inkább!

2013. jún. 20. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még annyi, hogy én tavaly nyáron határoztam el magam a fogyásra. Kevesebbet/normálisabb kajákat ettem, sokat ittam és hetente 5x-6x gyalogoltam tempósan másfél órát (ez kb. 7km lehetett...), két hónap alatt lefogytam 61ről 56-ra, de még mindig zsíros voltam. Most gyalogolok és fegyencedzést csinálok heti 2-3 alkalommal mellé (néha jógázok is) és most is 56 kg körül vagyok, de sokkal izmosabb/kevésbé zsíros. Ennyit a kilókról :)
2013. jún. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!