Aki fogamzásgátlótól hízott meg az tényleg nem tud lefogyni? Nagyon el vagyok keseredve Nem akarom elhinni hogy nem fogyhatok le ha elkezdek sportolni
Figyelt kérdés
10kilót hiztam tőle a 6 év alatt de nem sportoltam semmit.
Most elkezdtem futni még csak 30percnél tartok de idővel napi 1 órát szeretnék futni.
Vajon le tudom adni a 10kg-t ami rám jött?
Azzal keserítenek hogy aki fogamzásgátlót szed az nem fog lefogyni
2009. febr. 8. 16:05
1/4 anonim válasza:
Butaságot beszélt, aki ezt mondta neked! 20kg jött rám a fog.gátlótól és 22kg-ot adtam le idáig. Soványabb vagyok, mint amikor elkezdtem szedni! Kitartás kérdése az egész!
2/4 A kérdező kommentje:
jajj köszi a választ nagyon megnyugottam...
Megkérdezhetném hogyan sikerült lefogynod?
2009. febr. 8. 16:22
3/4 anonim válasza:
Ha a probléma eredete a foggátló által kiváltott hormonális változás, akkor elképzelhető, hogy amíg szeded, addig nem enged lefogyni. Viszont ha ez a helyzet, akkor azzal a fogamzásgátlóval sürgősen! le kell állni, mert csúnyán beakasztott a hormonrendszerednek, ilyet nem szabadna csinálnia.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem hinném hogy a fogamzásgátlótól híztam meg csak mióta szedem azóta híztam 10 kg-t.
De mikor elkezdtem szedni akkor 3-4 évig változatlan volt a súlyom.Hát nem tudom akkor mi van mondom nem sportoltam semmit de az igaz hogy az utóbbi 2 évben többet ettem....
Most megpróbálkozom a futással ha semmi eredménye nem lessz váltok foggátlót azért köszi a választ
2009. febr. 8. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!