Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.161cm 68,5kg.Miket egyek és mennyit?Vagy maradjak annál amiket enni szoktam csak kevesebb mennyiséget fogyasszak belőle?

Legalább 11kg-t leszeretnék adni.

Gondoltam esténként futni is fogok menni.Csak az a gond,hogy már számtalanszor próbáltam fogyókúrázni,de mindig feladtam.Szeretnék sovány lenni,de nincs annyi erőm,hogy ne adjam fel.Próbáltam már úgyis,hogy nem vacsorázok,de pár nap után már nem bírtam.Kérlek adjatok tanácsokat.

2016. febr. 16. 00:33
 1/1 anonim válasza:
37%

Update, vagy paleo étrendre válts.. Nem kell éhezned, ezekből annyit ehetsz amennyi jólesik. Sok sok zöldséget fogyassz mellette.

Ha szükségét érzed, mellette járj el heti 2 alkalommal edzeni. Az eredmény magáért fog beszélni.

AZZAL NEM FOGSZ FOGYNI, HOGY NEM ESZEL!! A helyes táplálkozásra diéta esetén is szükség van!

Sok sikert, tudom hogy képes vagy rá! :)

2016. febr. 16. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!