Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 159cm 65 kg 13/l. Hogy tudnék...

159cm 65 kg 13/l. Hogy tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

2016. febr. 5. 08:41
 1/10 Szabi.L ***** válasza:
20%

1.Helyes diéta: [link]

2.Valami sport kiegészítésnek

Mivel még csak 13 éves vagy én nem javaslok túlzott számolgatást és szigorú diétát. Próbálj meg "tiszta"

élelmiszerekből bevinni a szükséges tápanyagokat, az bőven elég.

2016. febr. 5. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
13 évesen ne fogyókúrázz. Inkább kezdj el sportolni, és hagyj fel a "műkajákkal" (csoki, édesség, chips, popcorn, gyorséttermi kaja) egyél gyümölcsöt és zöldséget nasiként és kerüld a zsíros kajákat.
2016. febr. 5. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
vagy ha nem szeretsz sportolni (én se), akkor keress valami mozgást: zumba, edzőterem, aerobic,kango, én is inkább ezt csinálom, mint hogy fussak vagy focizzak.
2016. febr. 5. 10:48
 4/10 anonim válasza:

Kezdj el intenzíven sportolni, akar jarhatsz futni v. Vmilyen aerobik órára is akar.

Figyelj oda h mit es mennyit eszel. Nekem fogyasban a kaloria szamlalgatas valt be a legjobban. Kaloriabazis.hu-t ajánlom ehhez. Egyel sok salátát hússal, a tésztát es a fehér kenyeret felejtsd el a Lisztes ételekkel egyetemben. Rozskenyeret ehetsz, de max reggelire, iskolába vigyél extrudalt kenyeret es esetleg muzliszeletet. 6 ora utan mar ne egyel semmit, es a vacsorad se legyen sok, inkabb reggelinel egyel tobbet. Ügyelj arra h sose ez ezzel, es hetente egy kilonal tobbet ne fogyj.

2016. febr. 5. 12:39
 5/10 anonim válasza:
*ne ehezzel, el írtam veletlenul 😃
2016. febr. 5. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Mozogj, és változtass az étrendeden.

Google-n sok hasznos tanácsot találsz.

Szénhidrát bevitelt csökkentsd, és mozogj.

De Szerintem szülőtől, vagy testnevelés tanárodtól is kérhetsz segítséget. Bár nem fogyokúráznod kell, hanem egészségesebben élned ez a lényeg ha ebben a korban ilyen problémád van.!

2016. febr. 5. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:

#4-es

A lány 13 éves!!! Fog és egyen is 6 után. nem tudom ezt a marhaságot, honnan szedik az emberek, hogy 6 után nem szabad enni. Ehet kenyeret is csak a mértékre figyeljen oda! Mindent mértékkel egyél! Mozogj valamit, Tesin is igen is aktívan állj oda és próbálj ki minden mozgási formát, elöbb utobb megtalálod azt ami igazán tetszik majd neked! A tápanyagbeviteled csökkentheted.

Hányszor eszel egy nap? Hogyan és miket eszel? Illetve nagyon fontos mit iszol?

2016. febr. 5. 14:07
 8/10 anonim válasza:
0%
Velem vitatkozhatsz, a tudosokkal mar nem. Hat utan nem kell ennie, kulonosen ugy, hogy egy iskolas max fel tizenegyig van fent. En azzal amit leirtam 20 kg ot fogytam 15-16 evesen es azota is tartom, szoval van tapasztalatom, ne felj 😘
2016. febr. 5. 14:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszookat!

#7 csak vizet iszom, néha becsúszik hétvégén egy pohár kóla, de nagyon ritka:)

2016. febr. 5. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:

#8 Lehet vitatkozni :)

Csecsemő korom óta eszem 6 után :) és szép szálkás testem van és mindig is az volt :)

Amúgy igen persze, hogy fogysz tőle, hisz majdnem felére csökkented vele tápanyag beviteled, azonban kamasz korban ez súlyos betegségekhez vezethet! És őneki nem kell 20kg-ot fogynia 2 hónap alatt. összesen egy 10-est kell ledobnia kb.

Szóval azért mert egyszer sikerült lefogynod, de lófaxszt sem értesz hozzá azért nem kell írogatni és főleg nem hül yeségeket.

Egy iskolás gyereknek nagyon fontos a kiegyensúlyozott étrend, aminek a minimuma a napi 3x-i étkezés. reggeli, ebéd, és vacsora. A reggeli általában 6-8 óra között szokott lenni, az ebéd 11-13 között, míg egy normális vacsora 6-8 között de manapság leginkább 7-9 között mivel kb 9-10-ig fent van. tízórai és uzsonna is fontos az ő korában, azonban arra elegendő egy alma vagy valami gyümölcs is. A mozgást, és az ételek minőségét, illetve mennyiségét kell belőnie.

Szóval egy kamasz kor elött álló kislánynak nem szabad koplalnia!

Megkérnélek, ha nem értesz hozzá, hogy mi miért is fontos akkor legalább ne próbálj meg lehúzni egy olyan válaszolót aki kicsit értelmesebb választ ad a tiedénél.

2016. febr. 6. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!