Szeretnék lefogyni, de lehet, hogy túl magasra tettem a mércét?
Szerintem 50 kiló túl kevés, így látatlanban is (nem ismerem az ízlésedet és a testalkatodat, de mindenképpen túl vékonynak tűnik az 50 kiló, én soha meg sem akarom közelíteni azt 163 centisen - viszont én izmokat is akarok). De nem is értem, miért kellene eldöntened előre, hogy mennyi leszel? Nekem fogalmam sincs, hogy pár kilóval könnyebben hogyan nézek majd ki s persze ha közben izmosodnék, az is befolyásolná az eldöntését, hogy elég volt-e. Felnőttként még sosem voltam annyi, mint a hozzávetőleges célsúlyom, így nem lehet elég fogalmam arról, hogy hogyan fogok kinézni úgy... Akinek van ilyen tapasztalata, az persze más.
Válts életmódot, mozogj, s majd meglátod, végül hol állsz meg :) Remélhetőleg nem szalad el veled a ló s nem esel túlzásba.
Látatlanban megmondom, hogy undorítóan néznél ki 50 kilóval. Ne a mérleget nézd, hanem a külsődet, annak kell jól kinéznie nem a számoknak.
Én 168centi vagyok, vékony csontozattal és 55kg-ot nyomok, és így vagyok vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!