Használja itt valaki a kalóriabázis.hu oldalt?
Most kezdtem el használni a kalóriabázis oldalát.1300 kcal van beállítva.Fogyott már ezzel az oldalnak a segítségével valaki?Tapasztalatot írnátok?
Reggelire szoktam enni 30 g zabkását 1 egész tojással illetve egy fehérjével rántottaszerűre megcsinálva.
Tízóraira egy alma
Ebédre bármit megeszek de az egy adagot felére csökkentettem így csak 150 g - 200 g akármit eszek a lényeg benne legyek a napi keretbe.
Néha egy kis csokit is szoktam enni,kb 15-20 g-ot imádom az édességet erről nem tudok lemondani.Kenyeret már vagy 2 hete elhagytam.Vacsorára meg próbálok valami könnyű ételt enni inkább levest.Minden étkezés előtt egy pohár víz és utána is egy pohár víz.A sportolást még nem iktattam be az életembe először szeretném,hogy az étkezésem rendben legyen,meg persze hogy egy pár kg le menjen és aztán elkezdeni edzeni.
Szerintetek ez az étkezés jó ha betartom a napi keretet?Fogyhatok ezzel a módszerrel?Heti 0,70 kg van beállítva.95 kg-ról indulok 24/N
Kéne egy jó étrend, nem tudom, a tied milyen, azzal mégis mit kezdjek, hogy "akármi"? Az a fogyás szempontjából mindegy, hogy 5 deka vagy 2 kiló, a tápanyagtartalom a fontos. Ehetsz egyszerre másfél kilót is, miért ne? S 200 grammban is simán túlléphető a kereted, nekem vannak ilyen ételeim, finomak és alig tudom őket abbahagyni.
De mivel kalóriabázisozol, nyilván a makrókra is ügyelsz (kicsit gond, hogy a test igénye grammban van, a kalóriabázis pedig százalékoz, én az egyedi beállítást szeretem, egyes étrendeknél amúgyis nagyon eltér a többi lehetőségtől).
Én is használom az oldalt. A számolást segíti, informatív, ott tartom a receptjeimet könnyen elérhető formában, de fogyni akkor fogyok, ha kalóriadeficitben eszem, ha számolok, ha nem. Nyilván sokunk számolás nélkül könnyebben elszáll, s a számolástól még simán tud éhezni az ember s abbahagyni az egészet.
Ez csupán egy segédeszköz, mint a konyahi mérleg.
De, azonnal eddz, az csak segít. Fel nem fogom, miért akar valaki előbb fogyni? Fél attól a fél kiló izomtól, ami feljönne? Nem a súly számít, hanem a kinézet, az edzés pedig sok szempontból fontos. Persze fogyni s élni mozgás nélkül is lehet, de vele jobb.
A kis édesség nem sok, főleg, ha nem tömény cukor.
Amúgy extrém alacsonynak tűnik a kalóriakereted a súlyodhoz, s ez látszik is a leírtakon. Reggeli szinte semmi (van, akinek ez elég, így itt még nincs gond), tízórai egy csöpp cukor, ebédre kevés, vacsorára szinte semmi... Elég ez neked?
Én kalóriabázissal adtam le 20 kg-t.
Nekem is ugyanúgy 0,7-re volt beállítva a heti fogyás, de nekem nem jött be, hogy hol 1300-at engedett, hol 1000-ret, szóval én beálltam fix napi 1200-ra.
Mindenfélét eszem, ahogy eddig, csak mértékkel.
Ja és 160 cm vagyok
75 kg-ról indultam, most 55 vagyok :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!