Súlytartás így működhet?
Ha nem működne, akkor se lenne nagy gáz, kb 3. kilo mozogna fel-le, mint ahogy eddig, de mégis, így azért pont jó.
Jó az, hogyha akkor eszem, amikor éhes vagyok, de csak addig, amíg nem laktam jól, és túl már nem zabálom magam? És tényleg akkor, ha éhes vagyok, napközbeni chipsezések meg ilyenek szóba se jönnek.
Emellett sokat mozgok, itthon is szobabicózom, és erősitek.
17f
Ez működhet, igen. Amúgy extra nasizás és éhség nélküli evés esetén sem tuti, hogy nem működik, én aprócska deficitben eszem így mostanság, nagyon alaposan jóllakom s gyakran nagyon alapos jóllakásra eszem rá (muszáj vacsoráznom, tapasztalat).
De simán tudok éhezni nagy kalóriatöbbletben, úgyhogy ez függhet attól, mit eszik az ember s hogyan időzíti, milyen korszakban van (van, amikor deficitben is jóllakom szinte bárhogy s van, hogy kikészülök tőle, nem tudom, mitől van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!