Nagyon sokat ettem reggel, mit tehetnék?
Még 10 óra sincsen, de már nagyon sokat ettem. Reggelire megettem a szokásos zabkásámat (víz, 50 g zabpehely, 1 őszibarack, kevés kakaópor, 2 evőkanál méz). Ezután megettem egy First Nice zabszeletet, majd jött a nagymamám, aki hozott az isteni szilvás gombócából és abból is ettem 3 db-ot (40-60g/gombóc). Súlyt tartok. Mit/Mennyit egyek még a nap folyamán, hogy ne rontsam el? Tegnap is ilyen bűnözős-napom volt, mert öcsémnek volt szülinapja és nem hagyhattam ki az isteni kajákat és a gyümölcsös túrótortát...
166 cm, 50 kg
17/L
Ezzel nincs elrontva, nyugi:)
Csak igyekezz a nap többi részében fehérjét is enni, és súlytartó kalóriamennyiséget bevinni.
Ha nagyon zavar, számold ki a gombóckák kalóriaértékét, és azt a számot mozogd le.(pl.összesen 250kcalt ettél a gombócokból,akkor fuss 25percet)
A nap további részében ne egyél édességet és ne nassolj. De egyél normálisan ebédet, vacsorát, húst, zöldséget.
Egyébként egy naptól semmi bajod nem lesz, főleg, hogy ennyire nagyon sovány vagy. Az sem ártana, ha feljönne 1-2 kiló.
Ez nem sok. Valószínűleg eleve kevésbé leszel éhes, habár a szénhidrátok trükkösek...
Nem tudom, mennyire vagy hízékony. Én sosem voltam vékony, de szinte képtelen vagyok hízni, minden kilóhoz hónapokon át masszívan zabálnom kéne, ami a mai étrendemen már nem megy. De van, aki hízékony és kicsi a kalóriakerete, na annak nehéz (s érdemes többet mozognia). Viszont bizonyosan van sok ember, aki jó étrenden automatikusan nem eszi túl magát (mert van, aki bármilyen étrenden lazán megcselekszi ezt, akárki akármit is mond). Úgyhogy arra is van komoly esély, hogy felesleges aggódnod, már ha nem állandó a csábítás és a tortaevés. 3 gombóccal nincs gond, most mit változtat, hogy délelőtt ettél többet? Jó, van, akinél számít, nálam is, de inkább csak fogyáskor, kalóriadeficitben nehezebb, ha a nap későbbi részére kevés jut, miközben az ember akkor igényel többet. Súlytartáskor nagyobb a mozgástér s ahogy már írtam, kiegyenlítődhetnek a dolgok... Jobban jóllakott vagy, ehetsz kevesebbet a továbbiakban, akár automatikusan is megtörténhet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!