Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni valaki adna...

Ana1 kérdése:

Szeretnék fogyni valaki adna tanácsokat?

Figyelt kérdés
14 éves nyolcadikos lány vagyok és szeretnék egy kicsit fogyni a ballagásig , mert mindenki nagyon csinos az osztályban csak rajtam van egy kevés felesleg. 172 cm vagyok és 60-62 kg
2016. okt. 8. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
ez egy szar indok
2016. okt. 8. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Aki 172 cm magas és csak 60-62 kg, annak egyetlen teendője van a ballagásra: csinálni vagy csináltatni egy szép frizurát, és olyan lesz, mint a mesében! Komolyan!!! Nagyon csinos lehetsz.

A többiek valószínűleg anorexiások. Ne állj be a sorba! Nagyon rossz ötlet.

2016. okt. 8. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Simán lehet zavaró feleslege, ha nem izmos, de tényleg nem sok s ezt ő is tudja.

Mindenesetre ne csinálj semmi drasztikusat, kérdező, felesleges, simán lehetsz csinos a ballagáson ennyivel is, nem kell szálkásnak lenni hozzá. Persze sosem árt jobb életmódra váltani, jobb étrend, több mozgás, ha eddig nem volt elég... Simán segíthet már ez is, különösebb igyekezet nélkül (persze nem tuti, van, aki remek, laktató étrend mellett is rengeteget eszik alapból).

2016. okt. 8. 20:27
 4/4 anonim válasza:
Ne zabálj annyit.
2016. okt. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!