Melyik a jobb fogyás szempontjából? Naponta 2szer jóllakni, vagy többször enni kevesebbet? Miért?
Én meg pont hogy úgy érzem jól magam, ha kevésszer eszek, de olyankor aztán degeszre zabálhatom magam! :D
Ha kevés étel elfogyasztása után abba kell hagynom az evést és nem lakhatok jól rendesen, akkor gyakorlatilag a dühroham meg a sírógörcs kerülget, semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy enni akarok még.
Olyan érzésem van, mintha egy falatot sem ettem volna és egyáltalán nem vígasztal az a tudat, hogy pár óra múlva majd ismét "étkezhetek".
Ha viszont reggelire jól bezabálok, legalább ezer kalóriát egyszerre, akkor megnyugszom és vacsoráig gondolni sem szoktam az ételekre.
Vacsorakor pedig már előre a plafonig ugrok a boldogságtól, hogy na most végre megint jól megtömhetem magam.
Számomra nagyon megnyugtató és jó érzés egyedül bezárkózni a konyhába és hosszú időn át csak zabálni, megállás nélkül... :)
Én így tudtam csak lefogyni és így is érzem jól magam.
De hát kinek mi válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!