Melyik futás jobb fogyás szempontjából?
Figyelt kérdés
Egyszerre maximum 10 percet birok futni. Szóval fussak mindig 10 percet egyszerre, majd növeljem az időt vagy kezdjem pihenésekkel pl. 3 perc futás 1-2 perc pihenő ebből 5-6 sorozatot? Melyik jobb szerintetek? Nem feltétlenül fogyás szempontjából csak mozogni akarok diéta mellé.2011. aug. 7. 13:35
1/3 anonim válasza:
Fogyás szempontjából? Hmmm... egyik se túl kimagasló. Én igencsak megpróbálnám egybe de ha végképp nem megy akkor mondjuk 8 percet kocogj 1 perc séta 6 perc kocogás 1 perc séta stb...
2/3 anonim válasza:
Szerintem fusd,kocogd végig a tíz percet,vagy a maxot amit bírsz,és ha rendszeresen csinálod nőni fog ez az idő. De a három perces futás azért nem olyan jó szerintem, mert annyi idő alatt be sem melegszenek rendesen az izmaid.
3/3 anonim válasza:
Ha nem igazán vagy edzett, egyelőre ne fuss! (A futás amúgy sem túl jó az izületeknek.) Kezdésnek a tempós gyaloglás éppen elég. A hatékony zsírégetéshez legalább 20 percig tartson az edzés (plusz bemelegítés, plusz levezetés). De lehet biciklizni is, vagy úszni.
Ha kicsit belejössz, kipróbálhatod a nagy intenzítású intervallumedzést is. Ennek lényege hogy x ideig mindent beleadsz, majd y ideig csak lazán csinálod, és ezt ismétled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!