Mit ettel ma?
Ma eddig kb 200gramm saláta, 1db kápia paprika, 1 nagyobbacska paradicsom, 1 marék tökmag... 80kg
Szinten tartás, időszakos böjtölök, a fő étkezés majd 9 körül, még fogalmam nincs mi lesz...
Most épp nem foglalkozom a fogyással, amikor foglalkoztam, akkor se ment. De rengeteget ettem a napokban, így ma nem voltam éhes. Enni azért szoktam.
6 dkg sárgaborsó, 3-4 dkg rizs, 3.5 tojás, kis zöldségleves, mazsolás-olajosmagvas bonbon (épp csak kóstolás), 30 dkg rozmaringos vajas répa.
Nem számoltam ki, mindenesetre igen szolid ebéd s nem hiszem, hogy a vacsorám ne lenne majd jóval kisebb, bár ki tudja?
163/63 lehetek, a végső célom az a súly, ami viszonylag szálkásan a naturál maxom izomban, de ahhoz kell egypár év. Ideiglenesen 56 kg? Több? Mivel lehet, hogy előbb tömegelek, mint szálkásítok, ez változhat, amúgy sincs lövésem se, hogyan néznék ki 56 kilósan, sosem voltam olyan vékony. Inkább testzsírszázalékra megyek, az egészséges tartomány alsó határa közelében van a célom.
Nincs időhatár, de azért jövő nyáron már tömegelni akarok, addig lefogyhatnék. Tekintve, hogy az utóbbi időben évi 1 kiló alatti a fogyásom, ha igazán igyekszem, akkor sem, ez nem is szerény terv.
Egy margarinos, szalámis kenyeret meg egy almàt
155cm 51kg 16/l
Nincs konkrét kiló, csak végre csinos akarok lenni
Rizst, halrudacskával. 1 bögre tejeskávé édesító szerrel és kb 20 szem szölő.
155cm 81.5 kg. 89.4-ről indultam 6 hete.
21 éves lány
Reggelizni is szoktam, de ma nem volt rá időm.
Reggeli:160g túró chia mag+natúr joghurt keverékkel,kis banán, és nádcukor
Tízórai:túrós kakaós csiga
Ebéd:tonhalfasírt rizzsel
Uzsonna:natúr joghurt+banán+fahéj+útifűmaghéj
Vacsora:1egész tojás+1tojásfehérje+4 szelet füstölt-főtt karaj (rántotta),kígyóuborka,tea magnéziummal.
Ennyi.
1 db Bombi, 8 szelet Graham kenyér Rámával és sajtkrémmel megkenve, 1 db Boci napolini, 2 db tormás sonkatekercs 1 zsemlével, 1 db közepes banán, kis tányér zöldségleves gerslivel.
55 év 164 cm 70kg
90 év 164 cm 60 kg
Bocs, volt még kb 5 dkg burgonyaszirom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!