Mit és mennyit ettél egy nap, amikor azt állítod hogy sokat ettél?
nekem pl amit egy nap ettem:
1. étkezés: 1 db túrós palacsinta
2.: 1 db alma
3.: sajtos pogácsa
4.: 2 nagy adag milánói, 1 db túrós palacsinta
5.: 1 tábla normál tábla milka
6.: répaturmix (répa, víz)
2000 kalória fölött. Azt, amit máskor, vajat, sült zöldséget, tojást, olajos magvat, gyümölcsöt, sajtot, lazacot... Néha egy kis rizst is. Az étrendem keveset változik az ereszdelahajam napokon, csak kicsit több lesz benne a szénhidrát. Jó, ha megeszem 3 banánt, akkor sokkal, de ilyet azért nem sűrűn cselekszem, az túl sok szénhidrát nekem, jobban esik alacsonyabban tartani.
De néha van extrém durva nap. Az egy szokásos szolid fogyókúrás nap, este pluszban 1500 kalória zserbóval és pogácsával, egy karácsonyi bulin megtörtént, nem is volt nagy mennyiség, csak tömény.
Így utólag? Akkoriban azt hittem, hogy kevés, és a kedvenc kajám volt, mert olyan a munkám, hogy alig van időm enni és ezt gyorsan be tudtam kapni. Szóval munka közben reggelire és ebédre ettem 1-1 kis pohár tejfölt 2-2 darab kiflivel. 1600 kalória. Lesokkolt mikor kiszámoltam.... És gyakorlatilag semmi értelmes dolog nincs benne...
Egyébként általában akkor éreztem, hogy sokat ettem amikor még este 8-kor vagy 10-kor megettem egy komplett kaját. Teljesen mindegy, hogy mi volt. Én ettől híztam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!